2777
2789
عنوان

بنظرتون مستقیم به مادرشوهر بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
شوهرت اول با مادرش ازدواج کرده تو همیشه زن دومی هستی باید تحمل کنی مادرش دو شوهره هست هم شوهر خووش ه ...

کاش ول میکرد دیگه حتی اگه شوهرم زنگ نزنه اون هرروز زنگ میزنه 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
یکم صبر کنی درست میشه جلو روشون خودت و خوب بگیر مثلا میگه بیا بریم اونجا بگو خیلی دوستشون دارم و از ...

کلا رفتارم همینه

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا جلوی شوهرتون حساسیت نشون ندید

اتفاقا خیلیم احترام بذارید به مادرشوهرتون، پیش شوهرتون از ویژگی های واقعا مثبتش تعریف کنید.

اینجوری شوهرتون دیگه گارد نمیگیره نسبت به شما

الان فکر میکنه که شما چون با مادرش بدید، هر حرفی بزنید  حساسیته و الکیه

مطمئن باشید خودشم بدیای مادرشو میبینه، فقط غرورش اجازه نمیده حرف شمارو تایید کنه، درکش کنین

یه مدت که بیخیال باشید و به حرف و حدیثا توجه نکنین، خودشون دست برمیدارن

کاش ول میکرد دیگه حتی اگه شوهرم زنگ نزنه اون هرروز زنگ میزنه

ذهنتیتت خیلی مهمه به ذهنت نقبولون که اون زنشه و فلان

سعی کن درکش کنی قطعا خودتم مادر داری بعد از درست کردن فکرت حرفات خیلی مهمن هیچوقت بدگویی نکن ولی در عمل زیاد رو نده احترامو حفظ کن اینو کسی بهت میگه که سال ها دغدغش همین چیزا بوده

از شوهرت بگو چطوریه؟،مادرش چکار میکنه مگهاینستا چرا نه

ببین مرد خوبیه خانواده دوسته پشتم هست ولی از مادرش هیچگی بالاتر نیست منطقی هم هست ولی بعضی مواقع کله خر و لجباز

اینستا چون باباش از بچگی تو گوشش کرده زندگی ادم خراب مبشه

مادرش هرروز چون با مادرم و اینا همسایه ان امار میده فلانی اومد فلان چیز گفتن و...

از شوهرت بگو چطوریه؟،مادرش چکار میکنه مگهاینستا چرا نه

مرد بچه ننس شعارشون اینه زنو‌میشه بازم پیدا کرد ولی مادر و نه 

زن اول زندگیشون مادرشونه و همسر اولشون مادرشونه 

مادره همیشه وسط زندگی زناشویی مرد هست و پسرش که شوهر دومشه رو ول نمیکنه 

ذهنتیتت خیلی مهمه به ذهنت نقبولون که اون زنشه و فلانسعی کن درکش کنی قطعا خودتم مادر داری بعد از درست ...

ممنونم چشم 

ببین مرد خوبیه خانواده دوسته پشتم هست ولی از مادرش هیچگی بالاتر نیست منطقی هم هست ولی بعضی مواقع کله ...

یعنی چی ازمادرشکسی بالاتر نیست الان اولویت اولش تویی یا اون

خب ینی امار میده کی میاد خونه مادرت؟

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
مرد بچه ننس شعارشون اینه زنو‌میشه بازم پیدا کرد ولی مادر و نه زن اول زندگیشون مادرشونه و همسر اولشون ...

مادرشوهر رو کار ندارم بنظر من خیلی زوره شوهرت یسری چیزا حالیش نشه مثل اینکه بعد اردواج اولویت ادم همسرشه اول

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
مادرشوهر رو کار ندارم بنظر من خیلی زوره شوهرت یسری چیزا حالیش نشه مثل اینکه بعد اردواج اولویت ادم هم ...

اتفاقا خوب هم حالیشون میشه مردا همچیو خودشونو میزنن به اون راه چون منفعتشون تو اینه