2777
2789
عنوان

درمان اعتصاب شیر بچه دوماهه و نیمه رفلاکسی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 35 پست
پسر من از سه ماهگی اینجوری شد. دلیلش منم فکر میکردم رفلاکسه. حتی تاپیک زدم همه گفتن رفلاکسه. ولی رفل ...

نه چیزای دگ با قطره چکون میدم میخوره ، واینکه اگر کسی بیا کنارم خواسش پرت کنه با جغجغه و صحبت کردن میتونم بهش بدم ولی حالت عادی بغلش کنم بذارمش رو پام شیرش بدم میفهمه و جیغ میزنه ، پس ممکنه به خاطر بازیگوشی باشع؟ یا ممکنه شیرم بدمزه شده نمیدونم بخدا ، وزنگیریش چطور بود اون سه ماه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چیزای دگ با قطره چکون میدم میخوره ، واینکه اگر کسی بیا کنارم خواسش پرت کنه با جغجغه و صحبت کردن م ...

موقع شیر خوردن خودش رو کش نمیده به عقب کمون بکنه پشتش رو؟ پسره یا دختر؟ اگه با جغجغه شیر میخوره به نظر من رفلاکس نیست و همون بازیگوشیه. فکر میکنن الان اگه شیر بخورن از بازی عقب میمونن و یه عالم اتفاقات جالب میفته که نمیتونن ببینن 😂

بچه ی من وزنگیریش خوب بود. چون شبا هر دو ساعت بیدار میشدم شیر میدادم. قشنگ پیر شدم اون چند ماه. 

موقع شیر خوردن خودش رو کش نمیده به عقب کمون بکنه پشتش رو؟ پسره یا دختر؟ اگه با جغجغه شیر میخوره به ن ...

اره همش خودشو کش و قوس میده و قرمز میکنه خودشو

پسر هس

وزنش تا الان خوب بوده میترسم وزن نگیره منم دو ساعت ب دو ساعت شیر میدم

یاخدا دگه نمیتونم نمیکشم چکار کنم چقد سخته وزنگیری خوب بود ؟

آره بابا تا ۶ ماهگیش وزنش خیلی خوب بالا رفت. بعد از ۶ نمیدونم چرا به سختی وزن میگیرفت علی رقم اینکه غذاشم خوب بود

وزنگیریش چطور بود افت نداشت؟ یعنی رفلاکسش درمان نشده؟

دکتر میگفت رفلاکس پنهان داره ک دارو دادن اما انگار از بو و مزه ی شیر خشک بدش میومد و چن تا برند شیر مختلف رو امتحان کردیم دیدیم نمیخوره و دیگه کلا مجبور شدم تو خواب بهش بدم ولی شکر خدا وزن و قدش خوبه.هنوزم وقتی شیشه شیرو وقتی بیداره بهش میدم از بوی شیر چندشش میشه و شیشه رو پرت میکنه