2777
2789
عنوان

از یک دختری اصلا خوشم نمیاد بنظرتون چجوری بفهمونم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 37 پست
حالا ببین...چن وقت دیگه دختره مخشو میزنه و میره ...این داشمون میره دنبالش...دختره با هزار بدبختی قبو ...

😂😂😂

توام انگار تا بچه هاشونو نبینی ول نمیکنیاااا😂😂

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

حالا مگه چجوریه که انقدر ازش بدت میاد؟

از هیچ چیش خوشم نمیاد کلا دختر بدی نیست ولی من خوشم نمیاد ازش 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫           🚫🚫چرت و پرت بگین=گزارش وتگ کردن نی نی یار 🚫🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂توام انگار تا بچه هاشونو نبینی ول نمیکنیاااا😂😂

نه به بچه نمیرسه...دختره میفمه این داشمون تایپش نیس و ول میکنه میره...تا یه مدت این داشمون افسرده میشه بعد برمیگرده به حالت اول خودش

بونوبونویا؟🦘🦋

پسرا که کلا توهم دارن از همه بهترو همه دنبالشونن و و تو ذهنته که احتمالا با چندتا پیامو صحبت میخواسته توجهتو جلب کنه و عاشقت شده و فلان

ولی کلا هیچچچججج وقت کسایی که بی دلیل از یه نفر بدشون میادو درک نکردم چطوری یه نفر میتونی خودگیری داشته باشه 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
نه به بچه نمیرسه...دختره میفمه این داشمون تایپش نیس و ول میکنه میره...تا یه مدت این داشمون افسرده می ...

منتظر اون روزی ام تاپیک بزنه دختره ولم کردو....

انقدری که من به بختم لگد زدم رونالدو به توپ نزده....                              حجابم بهترین داراییمه...❤

چه کرمی بابا چی میگی برای خودت من هیچ کاری بهش نداشتم عکس شرک گذاشته بود اصلا نمیدونستم این دختره یا ...

شما پسرا شیطانو درس میدید 

الانم تو سایت زنانو زایمان معلوم نیست دنبال چی هستی 

پسرا که کلا توهم دارن از همه بهترو همه دنبالشونن و و تو ذهنته که احتمالا با چندتا پیامو صحبت میخواست ...

من دانشجوی ترم یک نیستم که جوگیر بشم با کاره یه دختر بگم عاشقم شده و فلان همه تقریبا اخلاق همدیگرو میدونن توی دانشگاه من کلا با دخترای دانشگامون گرم نمیگیرم همشونم میدونن هیچ دلیلی نداره وقتی من سلامشم نمیکنم یا باهش حرف نمیزنم بیاد با من حرف بزنه یا سوال الکی درسی ازم بپرسه این همه آدم این همه دختر بره از اونا بپرسه من ازش خوشم نمیاد یه درصدم نمیخوام فک کنه بهش حسی دارم 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫           🚫🚫چرت و پرت بگین=گزارش وتگ کردن نی نی یار 🚫🚫
2810