2777
2789
عنوان

ی سوال میپرسم مسخرم نکنید ☹💔

230 بازدید | 19 پست

بچه ها شاید بخندید ولی خو واقعیته دیگ وقتی کوچیک بودم مث تموم اون نیازهای ک داشتم این نیازمم براورده نکردن کامیپوتر اره برام نخریدن اون موقع ک کوچیک بودم بازم نفهمیدم چقد ب دردم مبتونه بخوره حالا ک بزرگ شدم فهمیدم کل دنیا رو همین سیستم و کامیتونر میچزخه واقعا💔فقط یادمه ت مدرسع بهمون یاد دادن حتی روشن خاموش کردنش یادم رفته😅اول دکمه کیس روشن میکنی بعد دکمه مانیتور؟ موقع خاموش هم اون گوشع صفحه کلیک میکنی بعد خاموش ک رو ص میاد میزنی خاموش میشع درستع ؟بازم لازمه ک دکمه مانیتور و کیس بزنم یا ن احتیاج نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکمه مانیتورو دست نزن روشنه خودش

دکمه کیسو بزن فقط

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

در این حد بلد نیستم

میتونم دوشاخه رو بزنم تو پیریز و بکشم😂

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ من مانند استوره ام (سلطان) به همه احترام میزارم (اما قانون من تک پر بودنه) 

موقع روشن کردن منظورته؟ برا خاموش کردن بازم دکمه کیس بزنم؟

نه باید با خودش خاموش کنی بزن تو اینترنت تصویری برات میار

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
واسه روشن که اول کیس بعد مانیتور خودش روشن میشهواسه خاموش هم که تو نوار پایین ص قسمت shut down و ب ...

یادمه اونوقتا مانیتور هم روشن میکردن پس دیگ نیاز نیس؟

برا خاموش کردن وقتی رفتم رو اون قسمت زدم دیگ نیاز نیس دکمه کیس هم بزنم؟ اصن دکمه کیس فقط برا روشن کردنه درستع؟

یادمه اونوقتا مانیتور هم روشن میکردن پس دیگ نیاز نیس؟برا خاموش کردن وقتی رفتم رو اون قسمت زدم دیگ نی ...

والا عزیزم اخرین باری که با کامپیوتر کار کردم 5 سال پیش بود روشن کردن و مطمئن نیستم 

ولی خاموش کردن اره با شات دوون خاموش کنی کیس هم خاموش میشه خودش حالا یه سرچ بزن تو گوگل چون شاید مدل دستگاه شما فرق کنه

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن  https://abzarek.ir/service-p/msg/1995190  

2810