2777
2789
عنوان

تیپ این دختره رو ببینید چه باحالهههه😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم شلوارش بده از یکم بیشتر 😂😂💔💔ولی در کل بالاتنش خوبه یکمم کلاه رو شل گذاشته درست کنه عالیهفقط ...

بلاخره البالو یا شفتالو؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
یکم شلوارش بده از یکم بیشتر 😂😂💔💔ولی در کل بالاتنش خوبه یکمم کلاه رو شل گذاشته درست کنه عالیهفقط ...

شلوار نپوشیده یه دامن اسکاتلندیه با جوراب شلواری راه راه

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
ترکیب صنعتی سنتی بافت خانومانه با این دامنای اسکاتلندی و جورابای راه راه😅😅

من ندیدم عزیزم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

تیپ بعضیهارو بیرون میبینم توی نگاه اول فکر میکنم گدا هستش!

خانومه شلوار پاره پوره کوتاه پوشیده بود یه شال درازم اویزون کرده بود دور گردنش یه لحظه فکر کردم کارتن خوابه بنده خدا

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

2810