2777
2789
عنوان

از وقتی بچمو از شیر گرفتم دستش همش

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا از همین خرگوشا داره .. پسره ولی چنتایی عروسک داره متنفره از عروسک پرتشون میکنه

ببرش فروشگاه یه عروسک خز بغلی که خودش دوست داره بخر شب ها هم کنارش بزار که پیشش بخوابه و بهش عادت کنه بیرون هم می رید با خودتون ببرید طوری که دیگه دستش به عروسکش باشه و باهاش اخت بشه

عروسکی که از قبل داشته براش جذابیت و تازگی نداره

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
وای خدا اون ک دیگه بزرگه .. برامن گاهی میکشه فشار میده درد میگیره .. بدم میاد راستش نمیدونم چجوری تر ...

ارع پنج سالم نیمشه 

منم بدم میاد ولی هنوز نتونستم از سرش بندازم

چندتا عروسک پشمالو نرم براش خریدم ک بغلش کنه و شب کنارش بخوابونه

ازوقتی اینارو خریدم بهتره یکم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بايد قاطع بگى نه

منم ديدم تو اطرافيان 

يا تا چند وقت الكى اداى شير خوردن در ميارن و مادره هم عين قبل مى گيرتش تو حالت شير دادن و …

من اصلا بعد از اينكه بچه هامو از شير گرفتم نذاشتم ديگه لمس كنن يا بيان ادا شير خوردن در بيارن و …

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
ببرش فروشگاه یه عروسک خز بغلی که خودش دوست داره بخر شب ها هم کنارش بزار که پیشش بخوابه و بهش عادت کن ...

وای خدایا جرئت ندارم ببرمش فروشگاه پوستمون میکنه حمله میکنه بسمت ماشینا باورت میشه اصلا چشمش عروسک و تفنگ نمیبینه فقططط ماشین با اینکه کلی ماشین داره بعد دستشم رو ماشینای گرون میزاره ازون ماشین شارژیا 🥴 حالا ازین عروسکا میخرم براش ی مدل دیگه داره .. امیدوارم دست از سرمن برداره 😮‍💨

کاش همون موقع که ازشیرگرفتن یک اسباب بازی جدیدبراش میخریدی بهش وابسته بشه نه الزاماً عروسک من برای پسرم ماشین خریدم آمبولانسه ازش جدا نمیشه..کلی ماشین داره ولی فقط اینووقت خواب بغل میکنه

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
ارع پنج سالم نیمشه منم بدم میاد ولی هنوز نتونستم از سرش بندازمچندتا عروسک پشمالو نرم براش خریدم ک بغ ...

خب خوبه باز سرگرم میشه پسرمن وقتی میگه شیجی باید بگم چشم وگرنه شده تا سه صبح همینجور کلافه بوده نخابیده

بايد قاطع بگى نهمنم ديدم تو اطرافيان يا تا چند وقت الكى اداى شير خوردن در ميارن و مادره هم عين قبل م ...

بچه منم ادا شیرخوردن در میاره ولی متنفره هاا 😂 ی چنتا عکس داشتم تو گوشیم از موقع شیر خوردن وقتی اونا رومیبینه تند تند رد میکنه میگه اححح 😂 ولی خب قبل خواب انگار عادتش شده هرچقدم بگم نه بیشتر لج میکنه نمیخابه اصلا

کاش همون موقع که ازشیرگرفتن یک اسباب بازی جدیدبراش میخریدی بهش وابسته بشه نه الزاماً عروسک من برای پ ...

انقد اسباب بازی داره منتها زیاد وابسته نیست و هرچیز تازه ایم بخریم همون لحظه سرگرمه بعد پرتش میکنه موقعی ک بازار اسباب بازی میریم همونجا گریه و داد و بیداد میکنه ک ماشین میخاد همونقد بخریم بیاریم خونه دیگه تمومه نهایت یروز سرگرمش کنه

مهم نیست زیادواکنش نشون نده،کم کم فراموش می‌کنه..

سعی کن موقع خواب خوب خسته بشه بازی وبعدبالالایی وقصه سرگرمش کن

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
2810