beyadepiroz مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 202 عنوان بیاین به یه دختر دبیرستانی نصحیت کنین 42 بازدید | 6 پست از خاطره عاشقیاتون بگین تو نو جوونی(چیزی که اسیرشم) از حال و احوال الان تون بگین :((( امروز | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 16282 عشق تنها چیزی بود ک بش فک نمیکردمحتی الانم فک نمیکنمزندگی عجیب تر و سخت تر از این حرفاس •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ننعلی عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 6405 دختر گلم . فقط به فکر خودت و پیشرفتت باش . از تک تک لحظات زندگیت لذت ببر و درس بخون و هنر یاد بگیر . بخدا عشق و عاشقی هیچی توش نیست .
beyadepiroz مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 202 عشق تنها چیزی بود ک بش فک نمیکردمحتی الانم فک نمیکنمزندگی عجیب تر و سخت تر از این حرفاس چجوری آخه دست خود آدم نیست؛(
تیدام عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 133 عشق و عاشقی توی این سن همش کشکه بخاطر بلوغ سریع دل بسته یه نفر میشید عشق واقعی رو توی سنین بالاتر میفهمی چیه باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
beyadepiroz مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 202 عشق و عاشقی توی این سن همش کشکه بخاطر بلوغ سریع دل بسته یه نفر میشید عشق واقعی رو توی سنین بالاتر می ... مواقفم باهات ولی دلمو چجوری راضیه کنم
تیدام عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 133 مواقفم باهات ولی دلمو چجوری راضیه کنم فوقش یک ماه گریه میکنی ولی بعدش فراموش میکنی الان بهترین زمان واسه پیشرفته عزیزم توجهت بزار روی درس باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿