2777
2789
عنوان

اقتصادانا مادویست پول داریم بنظرتون طلا بخریم یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 79 پست
همسرم میگه بزارم تو بورس خارجیه ریسکه میترسم به باد برن. ما چند بار ورشکست شدیم تو کار

طلا و ماشین که اصلا دورش نرید ، بورس خارج خیلی خوبه به دید سرمایه گذاری اما باید بلد باشید حواستون باشه عزیزم چون صفرین خیلی باید مواظب باشید من خودم سالها توی این بازارم برای همین میگم خیلی مواظب باشید 

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پراید و مدلای دیگه هست تو این قیمت

باید ببینید ماشین چقدر صروریه اگر ندارید و خیلی لازمه پس ماشین

اگر نه من باشم ارز دیجیتال میکنم به مقدارشو یک مقدارشم دلار و یورو که نقد باشه اگر نه طلا برای سرمایه گذاری بلند

البته ارزم باید بلد باشید اونم اینوست شو.رت و لانگ داره

طلا و ماشین که اصلا دورش نرید ، بورس خارج خیلی خوبه به دید سرمایه گذاری اما باید بلد باشید حواستون ب ...

پس چیکار کنیم. بنطرت نخوابونیم وام بگیریم؟برای بورس همسرم یک سال بیشتره داره مطالعه و تحقیق میکنه میگه یاد گرفتم ولی میگه بازم ریسکه

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
پس چیکار کنیم. بنطرت نخوابونیم وام بگیریم؟برای بورس همسرم یک سال بیشتره داره مطالعه و تحقیق میکنه می ...

من عزیزم 6 ساله تو بورسم هنوز میگم بلد نیستم بعد یه سال فقط مطالعه کرده میگه اوکیه 

نترس دغدغه همه الان طلا ماشین خونس.اگه ماشین داری خونه نداری. ۲۰۰ تو بخوابون ۶ماه بعد پولت میشه ۴۰۰ ...

همسرم اهل وام نیست  حقوقمون زیاد نیست اهله سختی نیست  حاضره قرض بده ولی دوست نداره  قرض کنه 

امروز رفتم ازمایشگاه تعحب کروم  کناریم مثله من بارداری دومش بود  دوتا دختر  داشتیم   کلاس پنجمی  هر دو    هم سن بودیم  دوتامون تو یک سال چشمامون رو عمل پی ارکی کردیم     اول اون می گفت بعد من  وگرنه شک می کردم دروغ می گه   هم برام    جالب بود و هم ترسناک  

بیشتر  مو قعه ها سعی می کنم افکار مثبت کنم 

باید ببینید ماشین چقدر صروریه اگر ندارید و خیلی لازمه پس ماشیناگر نه من باشم ارز دیجیتال میکنم به مق ...

زیاد ضروری نیست برامون ماشین.ماشین هست تو حیاط استفاده میکنیم مال خانوادس هممون تو یه ساختمونیم.بیشتر دوسداریم پیشرفت کنیم یه روزی بتونیم خونه بخریم

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
شما از بورس سر در میاری؟بنطرت ۲۰ تومن همسرم بزاره تو بورس؟

من خودم توی بورسم چندین ساله اما میگم بازارهای مالی اگر علم نداشته باشی از همه چیز خطرناکه عزیزم

2810