2777
2789
عنوان

اقتصادانا مادویست پول داریم بنظرتون طلا بخریم یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 79 پست
ما همونم نداریم الان زیر صفریم یعنی🤔☹️

اهوم😐ماهم تا چندروز پیش زیر صفر بودیم. این پولم وامه باید قسط بدیم

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب چند روزه هر چی تو ذهنمه تو تایپیک می بینم منم ۲۰۰ طلا می خوام بفروشم برای ماشین مونده بودم ...

نترس دغدغه همه الان طلا ماشین خونس.اگه ماشین داری خونه نداری. ۲۰۰ تو بخوابون ۶ماه بعد پولت میشه ۴۰۰  . من رو اینم دودلم 

اهوم😐ماهم تا چندروز پیش زیر صفر بودیم. این پولم وامه باید قسط بدیم

میتونی با پولت طلا بخری چون ماشین دویست تومنی هر روز باید تعمیرگاه باشی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چطوری میشه خرید کرد؟

برو تو سایت آبانتتر ثبت نام کن   بزن گوگل آبانتتر ، پولتو میریزی تو کیف پولت تو ارز اول باهاش تتر بخر یعنی همون دلار بعد با تتر برو اتریوم بخر ، خودت میری تو سایت میفهمی

الان اوضاع فرق میکنه ترامپ تازه اومده و میخواد از ارزهای دیجیتال حمایت کنه ، پس برو به جونم دعا کن

شما خودتون تو ارزی؟

خودم نتونستم تاپینک بزنم 

نمیدونم چیکار کنم از روی کتاب کار دارم میخونم اصلن تو مخم نمیره سرم درده دارم میرم میخوام امتحان فردا نمره من بالا باشه فارسی نهم چهارشنبه معلم بخاطر اینکا امتحان تا درس ۶ بود ۲ تل درسو فشرده درس داد آرایه هارو فشرده گفت پنجشنبه و جمعه هم حالم خوب نبود دلدار بود الانم امروز نرفتم تا بخونم اصلن نابودم چیکار کنم؟ ترو خدا راهنماییم کنید😭💔بخدا داشتم گریه میکردم بس نابودم

میتونی با پولت طلا بخری چون ماشین دویست تومنی هر روز باید تعمیرگاه باشی

اینم هست. بنطرت نخوابونیم ۶ ماه بعد ۲۰۰ وام بگیریم

خودم نتونستم تاپینک بزنم نمیدونم چیکار کنم از روی کتاب کار دارم میخونم اصلن تو مخم نمیره سرم درده دا ...

زیاد سخت نگیر همین

الان اوضاع فرق میکنه ترامپ تازه اومده و میخواد از ارزهای دیجیتال حمایت کنه ، پس برو به جونم دعا کن

چه ارزی خوبه برای خرید؟ مطمئنی؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پراید و مدلای دیگه هست تو این قیمت

طلا بخر 

ماشین دویست تومنی فقط باید خرجش کنی

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
2810