2777
2789
عنوان

اقتصادانا مادویست پول داریم بنظرتون طلا بخریم یا ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 79 پست
توی بانک ایران حاضری بخوابونی ولی ارز نخریاصلا ریسک نکن دلار و یوروش کنپول ایران هرروز بی ارزشتر میش ...

خب اگه ارز ضرر شد همه پولا پریدن چی؟بیشتر توضیح میدی

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
شما از بورس سر در میاری؟بنطرت ۲۰ تومن همسرم بزاره تو بورس؟

من بله ولی شما خودتون باید بلد باشید بدونید چیکار کنید ولی کفتید ماشین لازم نیست اگر اینجوره که بهتر چون ماشین یا نگه داشتنش به تومان باعث میشه ارزشش کم شه

اگر سختتونه فقط دلار و یورو و طلا کنید وضعیت واقعا مشخص نیست هرروزم تومان(ریال) بی ارزشتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عزیزم 6 ساله تو بورسم هنوز میگم بلد نیستم بعد یه سال فقط مطالعه کرده میگه اوکیه

همسر منم چندساله تو بورس میچرخه سه چهار سال پیش دوسه بار سود خوبم کرد هر سری ۳۰ ۴۰ تومن . ولی الان زیاد وقت نمیکنه بشینه پاش خیلی دوسداره همش میگه بزار ریسک کنیم. من میترسم از بس ضربه خوردیم تو بازار

بنظرت نخوابونیم ۲۰۰ وام بگیریم؟

نه به نظرم. تا توبخابونی پولت همون اندازه ی این پولت میشه ارزشش. طلا آب شده بخرید

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من عزیزم 6 ساله تو بورسم هنوز میگم بلد نیستم بعد یه سال فقط مطالعه کرده میگه اوکیه

شما سود میکنی؟بنظرت برای خانوما سخت نیست؟من حس میکنم خیلی سخته خیلی زیاد

همسر منم چندساله تو بورس میچرخه سه چهار سال پیش دوسه بار سود خوبم کرد هر سری ۳۰ ۴۰ تومن . ولی الان ز ...

ببین عزیزم این سود امروز بورس من بوده مبلغمم تقریبا هم اندازه شماسن فقط این سهمم بازار خوب باشه میتونی سود خوب بگیری الان کم کم بورس میره برای اصلاح مواظب باشید خیلی

تریدر بازارهای مالی ، تحلیلگر اقتصادی

چرا عزیزم واقعا سخته من شوهرم استاده ، دیگه بهم یاد داد یه مبلغیم بهم داد بااون کار میکنم خداروشکر خوبه اما میگم به شرطی که یاد بگیری و یه استاد بالا سرت باشه 

همسر من چندسال تو بورسهبه نظرم چیز مذخرفیه با اینکه تا حالا ضرر نکرده

کسی که توی بورس باشه  ، توی بورس های  خارجم میتونه کار کنه ما موقعی که بورس خوب نیست میریم سراغ کریپتو

هر کیم بهت گفت طلا اشتباه نکنی بری طلا بخری الان ، موقعی که اصلاح کرد بخر اما اینجاها خرید نداره خواب پول زیادی داره حواست باشه

ببین عزیزم این سود امروز بورس من بوده مبلغمم تقریبا هم اندازه شماسن فقط این سهمم بازار خوب باشه میتو ...

عزیزم. دوج کوئین ۲۰ تومن دارم تمام سرمایه م🥹بفروشم یعنی

میگین میره برای اصلاح.   سویی چی  

بنظرتون چی بهتره درحال حاضر

برای ی آدمی ک هیچ پولی نداره. کوتاه مدت میخواد سود کنه.  وبراش خیلی مهم.   چون دستش خیلی تنگ

ببین عزیزم این سود امروز بورس من بوده مبلغمم تقریبا هم اندازه شماسن فقط این سهمم بازار خوب باشه میتو ...

با چقدر پول کار میکنی؟ چه سهمی خریدی؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هر کیم بهت گفت طلا اشتباه نکنی بری طلا بخری الان ، موقعی که اصلاح کرد بخر اما اینجاها خرید نداره خوا ...

طلا اصلاحشو کرد دیگه.ازین به بعد تو مسیر صعوده. هر روز گرونتر از دیروز

عزیزم. دوج کوئین ۲۰ تومن دارم تمام سرمایه م🥹بفروشم یعنیمیگین میره برای اصلاح. سویی چی بنظرتون چی ...

بررسیش نکردم دوج کوین رو دقیق عزیزم  اما چون بیت کوین خوب بالا رفته اینا هم رشد خوبی باید بکنن اگر میان مدتی نگه دار

2810