2777
2789
عنوان

دوست ندارم دختر باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 70 پست
شما هیچکدوم ازیناایی که گفتی نیستی خداوند در تمام کتاب های اسمانی زن و مرد رو برابر قرار داره حتی در ...

لطفا تبلیغ دین مسیحیت رو نکنید 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
این دید خیلی سطحیه کی گفته یه دختر دوست داره تو خونه بخوره و بخوابه اتفاقا دختری که فقط میخوره و میخ ...

دقیقاا

شما میتونی مستقل باشیو کار کنی قطعا از پسش بر میای

سخته متاسفانه ولی شدنیه 

برای مستقل‌ بودن باید سخت تر از آقایون تلاش کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اما تقصیر کار کیه؟خانواده یا اسلام؟سخنم با زن سالارانه افراطی هست که متاسفانه این حقوق ها رو نم ...

من کاری به ادیان و این چیزا ندارم

منظورم کل جامعه ست از ابتدای تاریخ تا الان همین بوده

پس نصف بودن حقوق زن در تقسیم ارث ‌و سایر امور امری خلاف قوانین الاهی و مغایر با تمام کتب آسمانی هست ...

این بسته به قوانین هر دینه 

من از کلام خدا حرف زدم 

خداوند در کتاب مقدس و قران مقدس فرموده که زن و مرد را یکسان افریدیم (تورات هم تغییر پیدا کرده)

من کاری به قوانین مربوط به ادیان نداشتم🌸

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

من نمی دونم شرایط زندگی شما چیهولی خانواده ای که من توش بزرگ شدم و شرایطی که من داشتم اگه به فکر اشت ...

شما چه موافقت کنی چه مخالفت قوانین ما تامین هزینه های زندگی را وظیفه مرد میداند . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

لطفا تبلیغ دین مسیحیت رو نکنید

من تبلیغ کردم؟ من اصلا حرفی از دین مسیحیت زدم؟

هرجا تبلیغ کردم لطفا برام گزارش رد کنید❤

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

این بسته به قوانین هر دینه من از کلام خدا حرف زدم خداوند در کتاب مقدس و قران مقدس فرموده که زن و مرد ...

یعنی شما قوانین ادیان رو مقوله ای غیر از کلام خدا میدونی ؟ این دو مجزا از هم هستن ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

یعنی شما قوانین ادیان رو مقوله ای غیر از کلام خدا میدونی ؟ این دو مجزا از هم هستن ؟

این کاربری سومه بخدا من حرف میزنم برام گزارش میزنن ...

ولی به عقیده بنده قوانین هر دین بسته به پیامبر اون دین متفاوته و قوانینه خدا مخلوطی از تمام قوانینه ادیانه. و همین تاوت ادیان به بشر اجازه متفاوت بودن داده وگرنه همه باید زیر پرچم یک دین میبودن❤

شما چه موافقت کنی چه مخالفت قوانین ما تامین هزینه های زندگی را وظیفه مرد میداند .

من مخالف این وظیفه بودنه نیستم

ولی اگه جای یه خانمی بودین که با شوهرش مشکل داره،داره قربانی بچه هاش میشه و مستقل نیست و نمی تونه جدا شه و هزار مشکل بخاطر عدم استقلالش براش پیش میاد و دچار بیماری های روحیه

قطعا نظرتون متفاوت بود.

تو همین سایت وقتی اکثر خانوما در مورد شوهراشون صحبت میکنن که چقد پارو تعهداتشون میزارن و بی توجه به ...

دلیل نمیشه واقعا

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

من نگفتم کثیفنگفتم نسبت به ما شرایط بهتری دارن با اینکه همه انسان هستیمولی در واقعیت ما انگار انسان ...

به راحتی از هر آدمی و اتفاقی عبور می کردم،استفاده‌هامو که می کردم راحت بی خیال همه چیز می شدم،هر خطایی می کردم بهانه مرد بودن و نیازهام رو می آوردم و کسی هم سرزنشم نمی کرد. 

این قضاوت دور از انصافه

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

2810