2777
2789
عنوان

دوست ندارم دختر باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 70 پست

ولی من دختربودن رو باهمه سختی ها و مشکلاتش بازم دوست دارم و خوشحالم پسر نیستم 

پسر بودن توایران خیلی سخت و کمرشکنه

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
دقیقا اخه این کارگرا ساختموتم اکثرشون مردنکه حتی خانوما یه ذره هم توان کارشونو ندارن

مرد گرداننده چرخ زندگی خونواده هست و مسول تامین مایحتاج زندگی. مرد در کشاکش دهر سنگ‌ زیرین آسیا هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند تا از مردای اطرافم میگن

خوشبحالتون زن هستین

تا مجردین پرنسس بابا خرجتون با بابا 

توخونه میخورین میخابین براتون پول میاد خرج میکنین بدون نگرانی

بعد ازدواج خرجتون باشوهر تفریح دور دور دوستانه اخرم مهریه میگیرین 😂

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
چی شد که مردا را چنین کثیف دیدی؟؟؟

من نگفتم کثیفن

گفتم نسبت به ما شرایط بهتری دارن با اینکه همه انسان هستیم

ولی در واقعیت ما انگار انسان نیستیم و همیشه این دید متفاوت به زن ها به عنوان یه چیزی به جز صرفا انسان حالمو به هم میزنه

شما باید احتمالا مسیحی باشید درسته؟❤

بله عزیزم

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

چند تا از مردای اطرافم میگنخوشبحالتون زن هستینتا مجردین پرنسس بابا خرجتون با بابا توخونه میخورین میخ ...

چنین چیزایی که گفتید خیلی بچگانه ست متاسفانه 

حداقل من که به عنوان دختر چنین شرایطی نداشتم،هم خونه پدرم سختی کشیدم هم خودم درس خوندم و قراره کار کنم و مسئولیت هام هم کم نیست

چند تا از مردای اطرافم میگنخوشبحالتون زن هستینتا مجردین پرنسس بابا خرجتون با بابا توخونه میخورین میخ ...

این حقوقیه که خدا و اسلام برای زن داده

بخاطر اینکه زن خلقتش مثل مرد نیست و لطیف تره

الان خیلی از فمنیستاب افراطی زن سالار میگن حق و حقوق ندارن

حرفتون رو قبول ندارمزنان شاغل اتفاقا مسئولیت هاشون دو برابره آقایونهاون آقا میره خونه بعد کارهاش ولی ...

شاغل بودن زن لازمه زندگی نیست و شاغل بودن مرد الزام است . کار کردن زن شاغل و مسوولیتِ دوبرابرش بحثی خارج از این مقوله هست و خود مبحثی جدا . 

این حقوقیه که خدا و اسلام برای زن دادهبخاطر اینکه زن خلقتش مثل مرد نیست و لطیف ترهالان خیلی از فمنیس ...

خیلی از این حق و حقوق نه تنها داده نمیشه 

بلکه بخاطرش منت هم گذاشته میشه

این دید خیلی سطحیه 

کی گفته یه دختر دوست داره تو خونه بخوره و بخوابه 

اتفاقا دختری که فقط میخوره و میخوابه افسردگی گرفته و اوضاعش خیلی بدتر از اونیه که بیرون کار میکنه 

من خودم حاضر بودم مرد بودم آزادی عمل داشتم سختی میکشیدم ولی اونجوری که دوست داشتم زندگی میکردم کسی برام غیرتی نمیشد و حس مالکیت روم نداشت آبرو و ناموس هیچ احدالناسی هم نبودم 

شاغل بودن زن لازمه زندگی نیست و شاغل بودن مرد الزام است . کار کردن زن شاغل و مسوولیتِ دوبرابرش بحثی ...

من نمی دونم شرایط زندگی شما چیه

ولی خانواده ای که من توش بزرگ شدم و شرایطی که من داشتم اگه به فکر اشتغال نباشم یعنی باختن کل ادامه زندگیم 

نمی تونم تصور کنم یه خانم بتونه بدون داشتن شغل و صرفا به خیال خواستگار خوب و آدمی که هیچوقت نمیاد به زندگیش ادامه بده!

خیلی از این حق و حقوق نه تنها داده نمیشه بلکه بخاطرش منت هم گذاشته میشه

بله 

اما تقصیر کار کیه؟

خانواده یا اسلام؟

سخنم با زن سالارانه افراطی  هست که متاسفانه این حقوق ها رو نمیبینند و کلیشه ساختن که زنان مسلمون حق و حقوق ندارن

من نگفتم کثیفنگفتم نسبت به ما شرایط بهتری دارن با اینکه همه انسان هستیمولی در واقعیت ما انگار انسان ...

دقیقا حرفای منو زدی 

مردا واقعا احترام و ارزش بیشتری تو جامعه دارن 

به زن ها اکثرا نگاه جنسی میشه 

شما هیچکدوم ازیناایی که گفتی نیستی خداوند در تمام کتاب های اسمانی زن و مرد رو برابر قرار داره حتی در ...

پس نصف بودن حقوق زن در تقسیم ارث ‌و سایر امور امری خلاف قوانین الاهی و مغایر با تمام کتب آسمانی هست ؟

2810