2777
2789
عنوان

دوست ندارم دختر باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 70 پست
فرزند اون😶

بله پدر تمام هستی و موجودات در اون خداونده🌸

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

وقتی جامعه‌ای خوبه برای دوجنس خوبه وقتی بده برای دوجنس بده .مشکلات پسرها در جامعه بیشتر از دخترها هس ...

دقیقا اخه این کارگرا  ساختموتم اکثرشون مردن

که حتی خانوما یه ذره هم توان کارشونو ندارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم همین هستم همیشه تو اینستا و تلگرام با اکانت فیک مرد نظر میدم که نگاه کثیف جنسی بهم نداشته باشن ...

کاملاااا همین طوره که میگی

دقیقا حسامون با هم مشترکه مرسی نه درکم کردی💔

والا پسراهم وضعشون بهتر از ما نیستمثل چی باید از صبح تا شب کار کنناخرشم با این گرونی شاید بتونن شکم ...

الان خیلی از خانوما هم در حد آقایون کار میکنن و شاغلن

در هر صورت بدبختی و دردسر واسه خانوما بیشتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
دقیقا اخه این کارگرا ساختموتم اکثرشون مردنکه حتی خانوما یه ذره هم توان کارشونو ندارن

خوب همین آدمو ناراحت میکنه من روزی هزار بار آرزو داشتم که مرد بودم و قدرت کار کردن داشتم تا خودم گلیممو از آب بیرون میکشیدم 

الان اینو جایی بگی فمنیستای افراطی میریزن سرت ، ادعای آزادی بیانشونم میشه واقعیت همینه مردا هم اوضاع ...

اسی نگف خانم ها ضعیفن

گفت جامعه به مردا حق میده ولی به زن ها نمیده

اگه مرد بره با یه زن رفیق شه میگن مرده نیاز داره

اگه زن اینکارو کنه میگن فاحشس

شما هیچکدوم ازیناایی که گفتی نیستی خداوند در تمام کتاب های اسمانی زن و مرد رو برابر قرار داره حتی در ...

فرزندش؟

خدا نه فرزند داره و نه مادر و پدر و بی همتاس قدر مطلقه

ما فقط افریده هاشیم

دقیقا اخه این کارگرا ساختموتم اکثرشون مردنکه حتی خانوما یه ذره هم توان کارشونو ندارن

در کشور های دیگه خیلی از خانم هاهم این کار هارو به عهده میگیرن 

اینا هنه بخاطر هورمون تستوسترونه ، نه خلقت متفاوت مرد 

اگر شما تستوسترون تزریق کنید میتونید نیروی بازوی فراوانی پیدا میکنید 

بعکس ما به خاطر هورمون های زنانه توانایی دیگری داریم که مرد ها ازش محرومن❤

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

وقتی جامعه‌ای خوبه برای دوجنس خوبه وقتی بده برای دوجنس بده .مشکلات پسرها در جامعه بیشتر از دخترها هس ...

حرفتون رو قبول ندارم

زنان شاغل اتفاقا مسئولیت هاشون دو برابره آقایونه

اون آقا میره خونه بعد کارهاش ولی خانمه که باید به اوضاع خونه و بچه ها برسه با وجود خستگیش

۹۰ درصد مرد هایی هم که زن شاغل دارن کمک کردن توی کارهای خونه رو لطف می دونن نه وظیفه!

شاغل هم که نباشی هیچ پشتوانه ای نداری اگه یه درصد زندگیت به بن بست رسید و این یعنی باخت کل زندگی

فرزندش؟خدا نه فرزند داره و نه مادر و پدر و بی همتاس قدر مطلقهما فقط افریده هاشیم

قصد بحث ندارم گلم فقط نظر خودمو گفتی ، نظر شماهم محترمه🙏❤

2810