2777
2789
عنوان

دوست ندارم دختر باشم

539 بازدید | 70 پست

می دونم افکاری که دارم مایوس کننده و ناراحت کننده ان

ولی مدتیه که حالم از دختر بودنم به هم می خوره

از ضعیف بودن،جنس دوم بودن،از اینکه احساساتم مایه دردسرم هستن

از اینکه همیشه خدا به خاطر همه چیز باید احساس گناه کنم یا عذاب وجدان داشته باشم

اینکه همیشه تهش من آدم بده ام،هر کاری کنم دختر بده ام و هیچوقت دید خوبی توی جامعه نسبت بهم وجود نخواهد داشت و ته هر مسئله ای منم که قربانی ام.

درسته مرد بودن افتخار نداره،ولی این همه حس بدی که دارم اگه جنسیتم فرق داشت قطعا دیگه نبودن 

حداقلش این بود که توی جامعه حس امنیت بیشتری داشتم،واسه هر چیزی انگشت اتهام به سمتم نمی گرفتن،قلب نداشتم و به راحتی از هر آدمی و اتفاقی عبور می کردم،استفاده‌هامو که می کردم راحت بی خیال همه چیز می شدم،هر خطایی می کردم بهانه مرد بودن و نیازهام رو می آوردم و کسی هم سرزنشم نمی کرد.

واقعا دوست ندارم دیگه دختر باشم و با این حسای داغون کنار بیام.هر کاری میکنم بازم از جنسیتم متنفرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هیچکدوم ازیناایی که گفتی نیستی 

خداوند در تمام کتاب های اسمانی زن و مرد رو برابر قرار داره 

حتی در قران 

این افکار جدای از ازار خودت ، باعث ناراحتی پروردگارمون هم میشه چرا که ما فرزند اون هستیم و زن بودنمون هم یکی از نعمت هاییست که بهمون داده

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

دیدگاه جامعه ی امروز، نه نسبت به دخترا انقدر بی رحمانه ست که گفتی، نه پسرا اونقدر بدذات و کثیفن که توصیف کردی. همه جور آدمی وجود داره. تو خودت باش و از خودت اندازه ی توانت انتظار داشته باش. همین

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

زن خیلی موجود قوی و ارزشمندیه متاسفانه همیشه زدن تو سرمون که هیچی نشیم عزیزم برو چارت تولدت تحلیل کن اون موقع میفهمی کی هستی چه استعدادی داری باید با خودت چیکار کنی که این اتفاقا برات نیوفته و مسیرتو پیدا کنی برو تو گوگل بزن تعادل کیهانی راجبش چارت تولد بخون من خیلی زندگیم عوض شد الان میبینم چقدر با ارزشم

وقتی جامعه‌ای خوبه برای دوجنس خوبه وقتی بده برای دوجنس بده .

مشکلات پسرها در جامعه بیشتر از دخترها هست . چون مسولیت بیشتری روی دوششون هست .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

من هم همین هستم همیشه تو اینستا و تلگرام با اکانت فیک مرد نظر میدم که نگاه کثیف جنسی بهم نداشته باشن و اگر فحش ناجور دادن در قالب مرد جواب درخور بهشون بدم 

حالم از اینکه دخترم بهم میخوره مخصوصا با فحشایی که به زن ها میدن و تحقیر جنسیتی توشون موج میزنه 

مردا بین خودشون بخوان یه مردو مسخره کنن اسم زن روش میذارن و یا تو فوتبال به تیمی که گل خورده میگن عروس شده 

حالم از این جامعه بهم میخوره

2810