2777
2789
عنوان

دوست ندارم دختر باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 70 پست
این کاربری سومه بخدا من حرف میزنم برام گزارش میزنن ...ولی به عقیده بنده قوانین هر دین بسته به پیامبر ...

اگر در خیابان یک تصادفی صورت بگیره و شما ازسه نفر که شاهد ماجرا بودن بپرسی چی شد سه جور مختلف و ضد و نقیض تعریف میکنن . این یک واقعیت عینی هست و به این سرنوشت دچار میشه چطور امکان داره که قوانین خدا که یک ذهنیت غیر قابل مشاهده هست در همه دنیا یکسان باشه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

اگر در خیابان یک تصادفی صورت بگیره و شما ازسه نفر که شاهد ماجرا بودن بپرسی چی شد سه جور مختلف و ضد و ...

قوانین کلی خدا مشخص و یکی است 

مثلا قتل ادم ها گناهه در تمام ادیا ، دزدی ، خودآزاری ، شکم پرستی ، شهوت ، حجاب ، ...

بقیه مسائل در چارچوب ادیان تعریف میشن🌸

یکستن بودن افرینش قانون نیست البته!

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مخالف این وظیفه بودنه نیستمولی اگه جای یه خانمی بودین که با شوهرش مشکل داره،داره قربانی بچه هاش م ...

نظرم با چی متفاوت بود ؟ مگر من با وجود زندگی مشقت بار برخی همجنسهای خودمون که براستی  کمر فیل رو خم میکنه مخالفتی کردم . مشقات زندگی برای همه به طور یکسان تقسیم نشده ولی سختیهای زندگی و مسئولیت حضانت فرزندان بیشتر بر دوش مردان است . طبیعت هم مرد رو قویتر آفریده برای به دوش  کشیدن این بار مسئولیت و زبانشون رو کوتاه تر ساخته برای بی صدا بار کشیدن 😂😂😂

قوانین کلی خدا مشخص و یکی است مثلا قتل ادم ها گناهه در تمام ادیا ، دزدی ، خودآزاری ، شکم پرستی ، شهو ...

من هرچه دقت میکنم میبینم جهان با دید ماتریالیستی قابل تبیین تر هست تا دید ایدآلیستی . 

من هرچه دقت میکنم میبینم جهان با دید ماتریالیستی قابل تبیین تر هست تا دید ایدآلیستی .

عقاید متفاوته و محترمه ، همینه که به دنیا زیبایی بخشیده و بشر رو کنجکاور نگه میداره💘

خوبی ها برای شما

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

میای خصوصی ؟

باعث افتخاره هم صحبتی با شما💘

نظرم با چی متفاوت بود ؟ مگر من با وجود زندگی مشقت بار برخی همجنسهای خودمون که براستی کمر فیل رو خم ...

حس میکنم شما متوجه منظور من نشدین از ابتدای تاپیک تا به الان،ایرادی هم نداره

موفق باشید