2777
2789
عنوان

دوستم فوت کرد 😥😥😥🙂

324 بازدید | 24 پست

خیلی دلم براش سوخت خیلی زود بود رفتنش تصادف کرده و رفته بود تو‌کما بعدش دیگه دکترا قطع امید کردن‌

امروز رفتم مراسم تشیع جنازش بعد به جنازه دست زدم اینکه الان باید وقتی بهش دست زدم چی غسلی کنم باید بگم غسل میت میکنم برای رضای خدا قربتا عندالله؟

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ غسلی

یعنی لازم نیست اطرافیانم گفتن باید غسل کنی وقتی بهش دست زدی

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
خدا رحمتش کنه بله گلم تا قبل از اذان مغرب غسل میت غایب باید انجام بدی

میشه بگی لطفا زود

چون بعدش دست زدی هیچ غسلی عزیزم 

خدا رحمتش کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
روحش شاد🥺💔چقدر امروز هوا گرفته اس با این حرفی که زدی بدتر شد

بیخشید گلم اصلا دیدمش خیلی بهم ریختم خیلی جووم بود همش ۱۷سالش بود

اگه وقت دفن دست زدی، حتما جنازه رو غسل میت دادن برای همین لازم نیست غسل کنی

جدی اره موقع دفن دست زدم

2810