2777
2789
عنوان

چطوری حساب بانکی باز کنم

64 بازدید | 16 پست

میخوام فردا برم بانک حساب باز کنم

چه مدارکی لازمه؟ برم کدوم بخشش؟

توروخدا راهنمایی کنین من اصلا بانک نرفتم نمیدونم حتی باید چی بگم

خواهشا بگین چقدر وقت میبره چون نمیخوام به خانوادم بگم

🤍.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساب معمولی بخوای باز کنی دفترچه ای با یه شناسنامه کارتو راه میندازه ولی اگه بخوای کارت بگیری کارت م ...

کارت ملیم هنوز نیومده با رسیدش کارمو راه میندازن؟؟

🤍.
قبل از بانک برو یه خط بگیر فوقش هزینش صدتومنه ولی راحتی

تو فکرمه برم بگیرم ولی اجازه بیرون رفتن ندارم فردا هم میخوام تو تایمی که مادرم نیست برم کارت بگیرم یه روزم وقت گیر بیارم برای خط میرم

🤍.

میری بانک نوبت میگیری بعد به باجه مربوط به افتتاح حساب مراجعه میکنی فرم افتتاح حساب میگیری و پر میکنی مدارک هم کارت ملی و شناسنامه همراهت باشه که ازت کپی خواستند برای تشکیل پرونده تحویلشون بدی با توجه به نوع حسابی که مدنظرته ( جاری ، قرض الحسنه ،.سپرده کوتاه و یا بلند مدت ) حساب باز کن فقط نمیدونم حداقل مبلغ افتتاح حساب طبق قانون جدید چقدره 

خیلی ممنون عزیزم🩷

خواهش میکنم در ادامه هم اینو بگم که پیامک بانکی بخوای برات فعال بشه باید خط به نام خودت داشته باشی و برای فعالسازی رمز پویا هم از عابربانک همون بانکی که حساب باز کردی استفاده کن موفق باشی 😀

خواهش میکنم در ادامه هم اینو بگم که پیامک بانکی بخوای برات فعال بشه باید خط به نام خودت داشته باشی و ...

مرسی عزیزم

شاید اول خط بگیرم چون انگار واجبه به اسم خودم باشه

🤍.
2810