2777
2789

سلام 

بنظر شما مناسبترین ورزش برای خانم ها واقایونی که نازایی دارن چیه؟

ممنون میشم اگر تجربه دارید بگید 

حتما باید رفت باشگاه یا تو خونه هم میشه

اگر برنامه ای سراغ دارید که خوب آموزش میدن لطفا معرفی کنید 

باشگاه آنلاین ثبت نام کن اگر مثل من اعصاب باشگاه رفتن نداری 

خیلی عالیه واقعا از برنامه های ورزشی هم بهتره چون آدم رو مقید می‌کنه به ورزش سر وقت و اینکه طرف هم باهات ورزش می‌کنه توضیح میده 

من با یزدانی فیت ورزش میکردم سرچ کنی گوگل کانال ایتاش میاد ، من الان ورزش ممنوعم تا یکی دو ماه دیگه دوباره می‌خوام شروع کنم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشگاه آنلاین ثبت نام کن اگر مثل من اعصاب باشگاه رفتن نداری خیلی عالیه واقعا از برنامه های ورزشی هم ...

عزیز ورزش آنلاین چیه؟هزینه داره؟

می‌خوام یوگا و ایروبیک و پیلاتس کار کنم مربی خوب میشناسی؟

سلام شنیدم پیاده روی مداوم واصولی روخیلی توصیه میکنن مخصوصا برای خانمها

اصولی یعنی چی دقیقا؟

منظور مداوم و به تایم؟

چه تایمی پیاده روی بهتره؟

من مسیر پیاده روی نزدیک خونمون نیست اگرم هرروز بخوام برم سختمه 

به نظرت تو حیات خونمون (کوچیکه)هرروز پیاده روی تند کنم همون تاثیر رو داره ؟

خودم حس میکنم حتما باید مسیر جاده صاف باشه که تاثیر بذاره 

شوهرم میگه فرقی نداره تو حیات برو 

عزیز ورزش آنلاین چیه؟هزینه داره؟می‌خوام یوگا و ایروبیک و پیلاتس کار کنم مربی خوب میشناسی؟

کلاسی که من می رفتم همین یزدانی فیت  ، کلاس فانکشنال بود خیلی خوب بود عضله سازی میشد و تقویت قوای بدن و کم شدن سایز  ، خیلیا توی رضایت ها هم میگفتن نازایی داشتن و حل شده 

اینایی که میگی رو مربی نمی‌شناسم براش 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
هزینه داره؟مربی خصوصیه؟

اره دیگه هزینه داره ولی خیلی کمتر از هزینه باشگاه 

اصولی یعنی چی دقیقا؟منظور مداوم و به تایم؟چه تایمی پیاده روی بهتره؟من مسیر پیاده روی نزدیک خونمون نی ...

عزیزم منم شنیدم که پیاده روی تند باشه تاثیر میکنه گوگل سرچ کنین 

حالا شما توی حیاط هم اگه شرایطش هست باز از هیچی بهتره

توی خونه هم مدام فعالیت های سبک داشته باشین همون کارهای خونه باز خوبه 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)