2777
2789
اصطکاک همون رابطه؟

بله یکیش رابطه هستش 

یکی هم میتونه بزرگ بودن ران پاتون باشه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصطکاک چیهچرا هورمون تغییر می‌کنه آخه🤕

یعنی ساییدگی

لباس تنگ بپوشی 

تغییرات هورمونی ام بیشتر تنبلی تخمدان و کم‌کاری تیروئید باعثش میشن

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اصطکاک همون رابطه؟

ن گلم لباس تنگ

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

واقعا اون کار تیره میکنه؟

ببین گلم عرق رو اگر خشک نکنی باعث تیرگی میشه 

فرقی هم نداره گردن زیر بغل کشاله ران و ....

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
نه هیچکدومو ندارم لباس زیر هم اصن ولی نمیدونم چرا

چقدر بد البته شاید خودتم حساس شدی

یعنی ساییدگیلباس تنگ بپوشی تغییرات هورمونی ام بیشتر تنبلی تخمدان و کم‌کاری تیروئید باعثش میشن

یاخدا من کم کاری تیرویید دارم پروردگارا رحمی بنما من سیاه نشم

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
2810