2777
2789

ولی من صادقانه نظر میدم خودمم اصلا خوشگل نیستم ولی به کسی نمیگم زشت حسودی هم نمیکنم دلم میخواست منم خوشگل باشم ولی قیافه دست خود آدم نیست نه افتخار داره نه خجالت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربون خدا خیرتون بده اره بهتره خداروشکر ❤️❤️❤️

قررربونت کاری نکردم گام خداروشکر همیشه خوب و سالم و سایش رو سرتون باشه،❤️🌹

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بعد چند وقت؟اخه زن عموم یه ساله کاشته ولی همچنان افتضاحه

بعد 6 ماه اوکی میشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ولی من صادقانه نظر میدم خودمم اصلا خوشگل نیستم ولی به کسی نمیگم زشت حسودی هم نمیکنم دلم میخواست منم ...

آره به خدا الان جاریم قیافش خیلی خوب بود اجزایی صورتش بهم دیگه می آمدن از زیادی پول خودش اینجوری کرد

نشده ک

نمیدونم والا، چند تایی که من دیدم ماه شدن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نمیدوونم چرا ولی بعضی ها سدت حسادتشون وحشتناکه چشم ندارن خوبی کسی ببینن؛من برعکس یکی که خوشگله دوس د ...

منم اینطورم هرکی خوشگل باشه بهش میگم به یکی ازاشناهای نزدیکمون گفتم خیلی نازی قشنگی بعداشنیدم میگه فلانی به من میگه خیلی فلانی بهمانی چشش دربیادتازه کیلوکیلواسپندمیندازه برای خودش منم پشیمون شدم بهش گفتم خوشگلی به نظرم نباید اینجوری بهشون بگی ازخودشون درمیان حالافک میکنین کین مخصوصااگه طرف ازآشناهاباشی

نمیدونم والا، چند تایی که من دیدم ماه شدن

چ بگویم والا من فقط زن عمومو دیدم و به خانومه ک غریبه بود اونم ترسناک بود 

حالا شاید کلینیک خوب بری خوب باشه ولی میدونی ریسک خیلی بزرگیه دیگ

2810