بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو روزگاری که همه دچار یه درد و مشکلی هستن حال همو با مسخره کردن خراب نکنیم بهتره
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
خیلی وقته با کسی جاریم رفت وآمد نمی کنه تو یه مجلس آمد دختر برادر شوهر دیگم آمد گفت زن عمو این خانم زنعمو فلانیه گفتم از قدش که اونه قیافه شکل سحر تبر شده
مسخره نکن عزیز جان دنیا میچرخه رو خودتاااوقتی حالش با این چیز ها خوبه بذار خوب هم بمونهتو روزگاری که ...
به قرآن قیافه ی خودش خیلی خوب بود متاسفانه وقتی بازار کار شد پول که به دستش آمد دیگه خدا رو بنده نیست یهوکشف حجاب کرد ادای خارجیها رو در میاره ماهم که از این کارها نمیکنیم با ما قطع رابطه کرده ما از دید اون یه دهاتیم
به قرآن قیافه ی خودش خیلی خوب بود متاسفانه وقتی بازار کار شد پول که به دستش آمد دیگه خدا رو بنده نیس ...
عیبی نداره
یه روز خودش پشیمون میشه💜
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱