2777
2789
اول که گفت کاشته تهش در اومد از این چسبیای موقته هی چوسی میومد تهش کنده شد و خلاص

تو روحش😂😂😂😂 پس فک کنم بار اول بوده خودش اکستنشن دیده بوده فک کرده بقیه هم بلد نیستن پس میگم کاشته دائمه😂😂😂

آخه مسئله اینجاست که مرد پولدار نمیگه فقط من پولدارم و بقیه همه فقیر و بدبختن! ولی زنی که خودشیفته س ...

اینجوری کدنمیگه ولی شیوه خودشون دارن برای فخرفروشی  اتفاقن مردااگه پول داشته باشن خیلی ب رخ هم میکشن

خانومام اینجورین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدا ک همینه زن عموی منم خیلی بدذاته و بددهن کل فامیلو فحش ناموسی داده من کلا باهاش قطع رابطم بخ ...

من خیلی بدم میاد از اونایی که هی پول وثروتشون به رخ بکشن هر موقع قلبم شکسته خدا فوری جواب داده

تو روحش😂😂😂😂 پس فک کنم بار اول بوده خودش اکستنشن دیده بوده فک کرده بقیه هم بلد نیستن پس میگم کاشت ...

یعنی دیوونه کرده ما رو

هر چند هر کاری میکنی زشت تر میشه که بهتر نمیشه

مخصوصا ناخن کاریش 

رنگهای زشت

من کاری ندارم بهش

هی میاد میکنه تو چشم ادم 

یعنی دیوونه کرده ما روهر چند هر کاری میکنی زشت تر میشه که بهتر نمیشهمخصوصا ناخن کاریش رنگهای زشتمن ک ...

وای ک چقدر چندش اورن اینطور ادما 😣 من خداروشکر با هرکی اینطوریه قطع رابطه کردم راحت شدم

نکنه پشت سرم به من میگن چشش دربیاد خخخخخخ

ولی جدایی ازشوخی مثلایه اتفاقی هم براشون بیفته مثلاپاشونم پیچ بخوره حالافرقی هم نمیکنه چقدگذشته بهشون گفتی خوشگل یه سال دوسال یه ماه یه هفته میگن آهان دیدی فلانی چشمون کردگفت قشنگ بلااومدسرمون

اخه من خودم یکی تعریفم میکنه خوشم میاد ندونستم اینجوری ام وجود داره

اره والا منم یکی ازم تعریف میکردخوشم میومددیگه نمیگفتم فلان چیز برام اتفاق افتادچشم فلانی منوگرفت ولی دیدم بقیه اینجورن اونم من بازم میگفت فلانی قشنگی خواهرم گفت براچی میگی آخه یه چیزشونم بشه میگن چشم این خوردبهمون لیوانوگرم وسردکنن بشکنه هم میگن چشم این خوردبهمون 

ای وای به ابنجاهاش فور نکرده بودم البتع من قبل تعریف کردن میگم ماشالله

اره منم میگم خداروشکربه هرکی هم گفتم اتفاق بدی توزندگیش نیفتاده جدایی ازخوشگلیش پیشرفت مالی هم کرده ولی دیدم هرکی به هرکی اینجوری میگه پشتش صفحه میزارن خواهرمم که اینطورگفت تصمیم گرفتم نگم البته اگه بتونم چون من واقعا دلم پاکه هرچی تودلمروبه زبون بایدبیارم

2810