2777
2789
چ بگویم والا من فقط زن عمومو دیدم و به خانومه ک غریبه بود اونم ترسناک بود حالا شاید کلینیک خوب بری خ ...

جاریم  می‌گفته چون درد داره اصلاح نرفتم شاید اصلاح کنه دوباره ما رو تو شوک‌فرو ببره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جاریم می‌گفته چون درد داره اصلاح نرفتم شاید اصلاح کنه دوباره ما رو تو شوک‌فرو ببره

نه بابا زن عموم صدبارم اصلاح کرده بهتر ک نشده بدتر شده الان دیگ اصلاح نمیکنه میذاره بلند بشه ژل لیفت میزنه تا حالت بگیره ببین چقدر ضایس ک چند وقت پیش بابام میگفت چرا فلانی ابروهاش فر خورده بود تو چشش😂

زیبا برای ی زن مثل پول برای مرده چ انتظاری داری؟

آخه مسئله اینجاست که مرد پولدار نمیگه فقط من پولدارم و بقیه همه فقیر و بدبختن! ولی زنی که خودشیفته ست میگه فقط من خوشگلم و بقیه زشتن

😁

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

جاریم ابرو کاشته به قرآن عین بابا اتی شده حالا خدا رو بنده نیست

😂😂😂😂😂😂مرسی دلمو شادکردی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

به نظرم ادم اگر قلب زیبایی داشته باشه حتی وقتی یک حیوان مثل سگ سیاه و لاغر مردنی میبینه ، دندون های سفید حیوون به چشمش میاد و ازش تعریف میکنه🌸

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

نه بابا زن عموم صدبارم اصلاح کرده بهتر ک نشده بدتر شده الان دیگ اصلاح نمیکنه میذاره بلند بشه ژل لیفت ...

یا ابوالفضل ببین تو قرآن یه آیه داریم خیلی ترسناکه مکرو مکرالله الله و خیر الماکرین خدا بزرگترین فریب دهنده این جاریم تمام  تلاش سوزاندن من و خانواده همسر بود هست بعضی وقت ها خدا یه کارهایی می‌کنه آدم از تعجب دهنش وا میشه حالا اگه اون ابروها با اون همه هزینه که کردن درست نشه یه چیز ابدی رو صورت ایناست اون موقع ذات زشت انسان میاد تو چهره شما نمایان میشه

یا ابوالفضل ببین تو قرآن یه آیه داریم خیلی ترسناکه مکرو مکرالله الله و خیر الماکرین خدا بزرگترین فری ...

اره بخدا ک همینه زن عموی منم خیلی بدذاته و بددهن کل فامیلو فحش ناموسی داده من کلا باهاش قطع رابطم بخاطر فحشی ک‌بهم داد الان سه ساله قهرم باهاشون دقیقا نظرم اینه ک داره هروز ظاهرش ببشتر شبیه باطنش میش هروز ترسناکتر با وجود اینک عموم خیلی خرجش میکنه خیلیا

2810