2777
2789
عنوان

بچه ها عشقم بلاکم کرد

115 بازدید | 14 پست

بعد سه ماه بهش گفتم سه ماه پیش پسر عمت بهم پیام داده حالمو پرسیده( سه ماه پیشم کات بودیم فرصت نبود بگم بهش ) بعدن اینک پسر عمشم واسطه دوست شدن ما بوده ینی یجورایی قبلا رفیق بودیم....

الانم خود پسر عمش رل داره فقط پیام داد حالمو پرسیدو .... تموممم....

همیناروبهش گفتم. عضبانی شد گفت چرا زودتر نگفتی چرا فلان چرا بیسار..... عصبیه عصبی ........

بعدن زد بلاکم کرد

ما رابطمون جدیه امسال  بهمن ماه میشه ۳ ساال ....

بنظرتون بلاک میمونم دیگ؟

خیلی ترسیدم اولینباره بلاک شدم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

چن سالشه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا غیرتی شده خودش دوباره شل و سفت برمیگرده نگران نباش

هففففف

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اصلا نگران نباش خودش برمیگرده

ینی استرسی گرفتتم ک. ..... هووففف

خودش که بالاخره از بلاکی درت میاره فقط لطفاً وقتی باهات حرف زد سریع بهش رو نده تنبیهش کن

باشه عزیزم

2810