2777
2789
عنوان

مادرم میگه چرا لباس هات کهنه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیس همیشه مادر الگو باشه مامان منم خیلی رفیق بازه کارشم اشتباهه تمام زندگیش رفیقاشه مگه من باید ...

همش فکر میکنم کار من اشتباهه وقتی اینجوری میگه همش میگم نکنه واقعا اون درست میگه 

من ک هر چی میخرم میگه زشت . میگه لباس باید قشنگ باشه ن برند هر لباسی ک تن بقیه میبینه میگ همون قشنگ اگر منم همون بخرم میگه بتو نمیادش ب اون میاد اگرم ارزون باشه میگه ارزون نخر بیشتر پول بده ولی ی لباس شیک بپوش خلاصه ک من هر چی بپوشم ی چیزی میگه

همه چیش اینو الان متوجه نمیشی یه چند سال ک بگذره متوجه میشی

الان متوجه شدم کی خوشش نمیاد هر روز لباس بخره ولی وقتی درآمدم کمه برم دزدی کنم یا خجالت مردم بکشم و تیپ بزنم

همش فکر میکنم کار من اشتباهه وقتی اینجوری میگه همش میگم نکنه واقعا اون درست میگه

شیک و تمیز و مرتب بگرد اگر واقعا لباس لازم نداری نخر  

برا خودت زندگی کن به نظر خودت مادرت تو زندگی موفق بوده با این ولخرجی ها؟! 

من که مادرم رو زن موفقی نمیدونم تو زندگیش 

دلم نمیخواد مثل مادرم زندگی کنم 

اسی جان کار درست رو شما انجام میدی... خیلی خوب میکنی که شوهرت رو درک میکنی.. از مامانت هم خواهش کن که دیگه برات لباس قسطی یا نسیه نگیره.. مهم اینه که مرتب و تمیز بگردی.. زن و شوهر باید باعث آرامش هم باشن..از مامانت خیلی محترمانه خواهش کن که آرامشت رو طوفانی نکنه

کارش اشتباهه تکرار کرد بگو ممنون از لطفت ولی من اینو نمیخرم ببر پس بده وقتی مجبور شد بره پس بده دیگه سبک زندگی اشتباهش رو فرو نمیکنه بهت 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

پس این مشکل جهانیه من فکر میکردم مامان من فقط ازین اخلاقا داره میگفت موهاتو بلوند کن خرج کن لباس خوب بپوش و ... ما اونموقع دستمون خالی بود .... الان ک میتونم مامانم مریض شده دیگه این چیزارو بهم نمیگه😔 به لباسام نگاهم نمیندازه