2777
2789

اوایل خوب بود هر 8 7 روز نگاه میکرد اما الان هر شب از ساعت ۲۳ تا ۱ میره تو اتاق دنبال یک فیلم یا آهنگ خوب میکرد دیشب 80 تا فیلم غمگین رو رد کرد یک رو پیدا کرد به شدت غمگین خودم باهاش دیدم خیلی خیلی خیلی خیلی غمگین بود مشکل فیلم نگاه کردن نیست بعد که تمام میشه در اتاق میبنده میره تو فکر فیلم فرو میره تو عمق فیلم یا اگر اهنگ گوش میده با اهنگ راه میره قدم میزنه به یک جا خیره میشه داره خیلی افسرده اصلا گوش نمیکنه چه جوری ترکش بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب چشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه بار لطفا بشین باهاش گریه کن 

من خودم دوست داشتم یکی بود که با هم دونفری هر شب گریه میکردیم😪😪

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

شوهر منم اهنگ زیاد گوش میده گاهی غمگین.. بهش میگم چیه عشقت ولت کرده شکست خوردی؟! میگه اره😂خب باهاش حرف بزن ببین چرا زیاده روی خوب نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810