soha2002 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 72 عنوان ایده برای بادمجان 85 بازدید | 15 پست خانمای با سلیقه با بادمجان هام چکار کنم حجمشون زیاده برام سوغات آمده چجوری با روغن کم سرخشون کنم دیروز | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ادوبدو عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 1822 با روغن کم سرخشون کن🍆🍆🍆🍆 خسته از هیچ و پوچ دنیا و منتظر مرگ.....
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 1806 سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزن بادمجونارو یکی یکی بهش آغشته کن و سرخ کن خیلییی کم روغن جذب میکنن و طلایی میشن
مشکات۷۴ عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2237 من میذارم آبپز بشه بعد داخل روغن کمی سرخ میکنم پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑
فریبا_(ماهان-مازیار) عضویت: 1390/11/17 تعداد پست: 9799 اگه زیاد ترشی درست کن ، شکم پر با لیته یا بادمجون کبابی ترشی برای سرخ هم من در ماهیتابه رو میزارک زیرش هم کم روغن کمتر میبره به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم
کلیلهودمنه عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 5575 سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزن بادمجونارو یکی یکی بهش آغشته کن و سرخ کن خیلییی کم روغن جذب میکنن و طلای ... بدمزه نمیشع؟
soha2002 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 72 من میذارم آبپز بشه بعد داخل روغن کمی سرخ میکنم ممنون
helena70 عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 4775 یه روش اینه که به بادمجونای ورقه شده ماست بمالییه روش اینه که بادمجونای ورقه شده رو دو دقیقه بریزی تو اب جوش بجوشه بعد ابکش کن سرخ کناین دوروش روغن کم میبرهیکمشم ترشی بادمجون شکم پر درست کنیکمشم کبابی کن بزار فریزر برای میرزا قاسمی و کشک بادمجون دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
soha2002 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 72 اگه زیاد ترشی درست کن ، شکم پر با لیته یا بادمجون کبابی ترشی برای سرخ هم من در ماهیتابه رو میزارک زی ... برای لیته باید ابپز کنم بادمجون رو؟
soha2002 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 72 یه روش اینه که به بادمجونای ورقه شده ماست بمالییه روش اینه که بادمجونای ورقه شده رو دو دقیقه بریزی ت ... ممنونم
بدون_نام_ عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 3283 فقط ترشی بندازببین بادمجون با روشایی ک میگن روغن کم سرخ کنی اصلا خوشمزه نمیشه بادمجون اصلش اینه با روغن فراوان سرخ شهاگرم نمیتونی همشو سرخ کنی ترشی بندازی خیلی بهتره
فریبا_(ماهان-مازیار) عضویت: 1390/11/17 تعداد پست: 9799 برای لیته باید ابپز کنم بادمجون رو؟ چون ریز میشه یا بعضیها چرخ میکنن خام هم میشه درست کرد ولی من خودم با پوست تو اب و سرکه میزارم یکم بجوشه ونرم بشه به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم