2777
2789
عنوان

شما باشین قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 48 پست

دقیق شرایطش برعکس اکس منه

اون میخواست تو دانشگاه به همه بفهمونه با منه

اینو علنا خودش بهم گفت 

عاشق سینه چاک بوداااا

ولی بعد از دو سال هیچ تلاشی برای از دست ندادن من نکرد.

پس این موضوع نمیتونی دلیلی برای دوست داشتن یا نداشتن باشه

آخه ازش بدم نیومده یطورایی خوشم اومده ازشولی ی اخلاقی داره بگم تو دانشگاه علنی باشیم ممکنه لج کنه کل ...

نمیدونم ولی من باشم قبول نمیکنم هر چقدرم خوشم اومده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز منظورتون از زن صفت یعنی چی؟

یعنی بجا کار و درامد ول میچرخن دخترای خوشگل و شیطون دانشگاه و تور میکنن همشون ب قیافشون میرسن تا مخ زنی کنن ،درنهایت اون دختر ساده اوکی میده ولی پسره مرد زندگی نیس یا استفادشو می‌کنه کات میکنه یا دختره رو بدبخت میکنه درهرحال دختر ضربه میخوره دانشگاه جای درس و وقت گذرونی با دوست هست نه رابطه با پسر 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

چیشد ازش جدا شدی

خواستگار خوب اومد

بهش گفتم

اونم گفت تصمیم با خودته

من دوست دارم ازدواج نکنی ولی اگه هم کردی من تا دو سه سال آینده تصمیم به ازدواج ندارم

منم ولش کردم و ازدواج کردم

اون همه عشق و عاشقی تموم شد و رفت

خواستگار خوب اومدبهش گفتماونم گفت تصمیم با خودتهمن دوست دارم ازدواج نکنی ولی اگه هم کردی من تا دو سه ...

الان از زندگیت راضی ای؟

بعد بچه ها دانشگاهتون که میدونستن باهمین

نسبت به تو چ دیدگاهی پیدا کرده بودن؟

چه احمقی بوده...

اره دخترم اون قضیه مال ۱۵ سال پیش بود شاید هنوز نتونستم زخمهای قلبمو ترمیم کنم امیدوارم ک کارما جوابشو داده باشه 

خلاصه ک مراقب باش اگر واقعا خاستگار باشه از هیچی ترسی نداره و رک میگه با فلانی در حال اشنایی برای ازدواجیم یا اصلا بهت میگه بخانوادت اطلاع بده

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان از زندگیت راضی ای؟بعد بچه ها دانشگاهتون که میدونستن باهمیننسبت به تو چ دیدگاهی پیدا کرده بودن؟

اره راضی هستم 

با مشاور خیلی صحبت کردم

گفت اون کیس خوبی برای ازدواج با شما نیست

خیلییییییی اشتباهه که بزاری بقیه بفهمن

موقعیت بهتر در آینده ممکنه خراب کنی

دیده همه بهت یه جور دیگس

من حتی استاد و کارمندای دانشگاه هم خبر داشتن

خیلی بد

بعد ازدواج یکی از اقوام شوهرم تو دانشگاه بود به گوش خانواده شوهرم رسوند

منم گفتم خواستگار بوده

اره راضی هستم با مشاور خیلی صحبت کردمگفت اون کیس خوبی برای ازدواج با شما نیستخیلییییییی اشتباهه که ب ...

خوب اگه کسی نفهمه و رابطه شون مخفی باشه ممکنه پسره سواستفاده گر باشه و با چندتا دختر همزمان باشه ! 

اصلا فلسفه انداختن حلقه در ازدواج برای همینه ک هرکی اون شخص رو می بینه بفهمه متاهله و نزدیک ادم متاهل نشه

یکجورایی متاهل و‌ مجرد در نگاه اول در اجتماع مشخص باشن  

اره راضی هستم با مشاور خیلی صحبت کردمگفت اون کیس خوبی برای ازدواج با شما نیستخیلییییییی اشتباهه که ب ...

خلاصه هر کاری میکنی نزار هیچچچچچ عهدی بفهمه

حتی بهترین دوستت همه چیز رو براش نگو

خوب اگه کسی نفهمه و رابطه شون مخفی باشه ممکنه پسره سواستفاده گر باشه و با چندتا دختر همزمان باشه ! ا ...

انقدر فصیه جنایی نکنید کسی ک لاشی باشه میتونه تو دانسگاه به همه بگه چندتا دختر بیرون دانشگاه هم دوس باسه

پس این چیزا دلیل بر خوب بودن با نبودن طرف نیست

2810