2777
2789
عنوان

شما باشین قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 48 پست
فعلا پیشنهاد داده و من قراره خبر بدم اما خب قراره اگه اوکی بدم بریم تو رابطه دیگهاونم میگف کلا تو دا ...

نه اگه قراره برید تو رابطه قایم کردنش مسخره است

اشنایی یعنی صحبت کردن و رفت و امد رسمی بدون هیچگونه ابراز علاقه زبانی یا فیزیکی با رعایت همه حد و مرزها و خط قرمزا

کسی که میخواد باهاش بری تو رابطه قصد اشنایی نداره دوسدختر میخواد

{ خانم هستم }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دوست داشت اسی سعی میکرد علنیش کنه تا خیالش راحت بشه کسی نمیاد سمتت،بقیه نظریه ها همه چرتو پرته

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
خب منم همینو میگم...بنظرت چ واکنشی نشون بدم؟قراره فکرامو کنم خبر بدم بهش

بگو الان ک آشنایی هست از طرف شما اوکیه می‌مونه جواب من اگه ننیجه فکرکردنام مثبت بود دیگ نباید پنهون بمونه ، من خودم دانشگاه با یکی از همیکلاسیام دوست شدمو بعدش خواستگاری ولی ب ازدواج ختم نشد ولی اون مدتی ک با هم بودیم تو دانشگاه رو پشیمون نیستم اخرش نشد ولی میدونستم ک فقط با من در ارتباطه و چیزی پنهون نداره سرکلاسا هم با هم بودیم و خیلی حس خوبی داشتم یواشکی و پنهونی نمیپسندم

بنظرم مشکوکه منم یه کثافط اینجوری بود منو بشدت وابسته خودش کرد اخرم رفت نامزد کرد ینی یادمه شنیدم اینو قش کردم تو دانشگاه بعدش ۶ ماهی افسردگی داشتم جوری ک نمیتونستم از جام در بیام بعدم جلو همه حاشا کرد و گفت بهیچ وجه قصدم ازدواج نبود و ازت خاستگاری نکردم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم ۲سال باشوهرم بودم هیچکس نمیدونیتخب درستشم همینه و کاملا منطقیهاگر به هردلیلی ازهم جداشدید ان ...

الان راضی هستین از همسرتون؟

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بگو الان ک آشنایی هست از طرف شما اوکیه می‌مونه جواب من اگه ننیجه فکرکردنام مثبت بود دیگ نباید پنهون ...

آخه ازش بدم نیومده یطورایی خوشم اومده ازش

ولی ی اخلاقی داره بگم تو دانشگاه علنی باشیم ممکنه لج کنه کلا و تموم

فعلا پیشنهاد داده و من قراره خبر بدم اما خب قراره اگه اوکی بدم بریم تو رابطه دیگهاونم میگف کلا تو دا ...

عزیز حست درسته دیگ میخواد بقیه دخترای اطرافش نفهمن و از دست شون نده 🫤

این که میگید اگه کسی ندونه به نفع دختره

مشکل اینجاست که پسرا قضیه رو فقط از بقیه دخترا مخفی میکنن وگرنه به کل پسرای اطرافشون میگن فلانی با منه

و دهن به دهن پیش همه پسرا میچرخه و همشون خبر دارن فقط به دخترا نمیگن واسه اینکه بتونن به بقیه دخترا هم دسترسی داشته باشن

{ خانم هستم }

دانشگاه محیط مناسبی برای ازدواج و دوستی نیست عموما پسرهای زن صفت اونجا ولن ،حپله نکنید این نظر و تجربه خودمه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

آخه ازش بدم نیومده یطورایی خوشم اومده ازشولی ی اخلاقی داره بگم تو دانشگاه علنی باشیم ممکنه لج کنه کل ...

جهنم بذار بره 

شاید هم دوست دخترهلی دیگ داشته باشه و شما ندونی 

اونا رو هم با این ترفند راضی کرده باشه

خب منم همینو میگم...بنظرت چ واکنشی نشون بدم؟قراره فکرامو کنم خبر بدم بهش

کاملا درست میگه. فکر کن نه به داره نه به باره حرفاتون بپیچه. بعد متوجه بشین بدرد هم نمی‌خورین. و کات کنین. خوب ممکنه بقیه پسرا دیگه سراغت نیان فکر کنند تا کجاها ممکنه پیش رفته باشین

2810