2777
2789
عنوان

شما باشین قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 48 پست
بلخ

خداروشکر عزیزم من با ینفری یکسال و نیم دوستم نمیدونم برای ازدواج چطوری بشناسمش خدش بحث ازدواج پیش میکشه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

خداروشکر عزیزم من با ینفری یکسال و نیم دوستم نمیدونم برای ازدواج چطوری بشناسمش خدش بحث ازدواج پیش می ...

بزار بیاد جلو زیرنطر خاتواده ها اشنا بشید چندجلسه خاتواده ها رفت و امد کنن خیلی چیزا دستت میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بیاد جلو زیرنطر خاتواده ها اشنا بشید چندجلسه خاتواده ها رفت و امد کنن خیلی چیزا دستت میاد

اره خودشو ک میشناسم تو هر موقعیتی باهاش بودم اختلاف سنیمون یکم زیاده و نقش حمایتگر داره خیلی . خانوادشو من دیدم خیلی ساده و خوبن اونم با مامانم من چنباری صحبت داشته 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

انقدر فصیه جنایی نکنید کسی ک لاشی باشه میتونه تو دانسگاه به همه بگه چندتا دختر بیرون دانشگاه هم دوس ...

اتفاقا اینکه بقیه بدونن اعم از دوست و خانواده باعث میشه موقع رابطه با بقیه احتمال لو رفتنش زیادتر باشه هرچند ک کلا این روابط به درد لاجرز دیوار نمیخوره فقط قرار دوتا عبارت : 

من تو رودوست دارم baby

اونم بگه منم عاشقتم honey 

و دوریال پول هم به عنوان هدیه اینور اونور میشه 

تهش هم bye,cut 

زندگی متاهلی ۲۴ساعت زیر یک سقف و مسئولیت پذیری کجا 

رابطه دوستی بدون مسئولیت و تموم کردن با یه بلاک کجا