2777
2789

امروز معلمش گفت خیلی حرف میزنه. همیشه میگه کلا تو خونه هم همش میگه بیا حرف بزنیم. نمیدونم دعواش کنم یا چی که اثر کنه ولی گفت درسش خوبه کلاس اوله معلمش با خنده گفت ولی خیلی شاکی بود

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

دعوا نه 

باهاش صحبت کن

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا یسری بچه ها از ۳ سالگی تا ۱۰ الی ۱۱ سالگی خیلی حرف میزنن ماهم تو فامیل و آشناها زیاد داشتیم بعد خوب میشن

جالبیش اینجاست همشونم باهوش و درسخون بودن

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

ب نظرم بزارش کلاس ورزش تا انرژیش تخلیه بشه یا خیلی زیاد خودت باهاش بازی کن بچه منم خیلی حرف میزن ولی روزای ک میبرمش پارک و ی تمام طولانی بازی میکنه روی حرف زدنش تاثیر میزار و کمتر حرف میزنه

پسر من هم خیلی حرف میزنه و هیجانی هست معلمش چند بار تذکر داد ولی فرق نکرد الان میبرمش روانپزشک و روا ...

وای نگوووو چرا میبری روانشناس . حالا تاثیری داره؟من شنیدم خیلی خوبه که پرحرف باشه بچه ولی خودم میترسم تو درسش لطمه بخوره

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

معلم پسر منم گفت درسش خوبه گیرایش خوبه انتقال مطالبش هم خوبه 

ولی گاهی  خندش میگیره نمیتونم کنترلش کنم دیگه حرفم گوش نمیده 

تو خونه هم خندش بگیره همینه 

بهش گفتم نخند تو کلاس 

کلاس باید نظم رعایت بشه وقتی میخندی نظم کلاس بهم میخوره 

حالا نمی‌دونم بهتر شده یا نه باید از معلم بپرسم دفعه بعد 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

خوب بچه دوی داره حرف بزنه بنظرم شما اصلا دخالت نکن نحیط کلاس و مدرسه را خود معلم باید کنترل کنه فقط بهش یاد بده حرفای خصوصی خونه رو جایی نزنه یا موقع درس دادن به حرف معلم گوش بده بیخود اعتماد بنفس بجه رو خراب نکن

خسته از هیچ و پوچ‌ دنیا و                  منتظر مرگ.....
2810