امروز معلمش گفت خیلی حرف میزنه. همیشه میگه کلا تو خونه هم همش میگه بیا حرف بزنیم. نمیدونم دعواش کنم یا چی که اثر کنه ولی گفت درسش خوبه کلاس اوله معلمش با خنده گفت ولی خیلی شاکی بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم ناراحت شدم حقیقتا جلوی سه چهار تا از مادرا گفت حواس بقیه رو پرت میکنه . اینجور مادرا باهاش لج ...
تو کلاس پسر من هستند دقیقا جلسه اولیا جلو اونا گفت اونا هم شروع کردن کلی بچه هاشون اختلال عدم تمرکز و یادگیری دارن همش میگن این حرف میزنه که اونا مشکل پیدا کردن والا معلمها کلاس داری و آموزش بلد نیستن
معمولا یسری بچه ها از ۳ سالگی تا ۱۰ الی ۱۱ سالگی خیلی حرف میزنن ماهم تو فامیل و آشناها زیاد داشتیم ب ...
آفرین همینو خواستم بگم بچه های که زیاد حرف میزنن فوق العاده باهوش و با زکاوت هستن منم دیدم
مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻♀️ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫