2777
2789
عنوان

داشتم راه پله رو جارو میزدم یهو برادرشوهرم از دیدارمون اومد بالا 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 34 پست

دیگه بدبخت گیر افتاده پشتِ در میخوای به حجابِ تو هم فکر کنه، طرف اصلا اون لحظه حواسش نیست

بر فرضم ببینه، لخت نمیگردین تویِ راه پله که.

اخه برادر شوهر مثلِ برادره اصلا درکتون نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئن نیستم که از پشت شیشه دیده میشد توی راه پله یا نه باید برم پایین خودم ببینم خیالم راحت شه 🙁

ولش کن کنجکاوی نکن

اگ دیده عمدی نبوده

اگ ندیده هم ک ولش

ی تذکر بده ب برادرشوهرت بگو اگ کلیداتون و جامیذارید ی یاللا بگین شاید ما تو حیاط سر لخت بودیم بریم تو خونه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دیگه بدبخت گیر افتاده پشتِ در میخوای به حجابِ تو هم فکر کنه، طرف اصلا اون لحظه حواسش نیستبر فرضم ببی ...

دیوار هم خودشون داشتن از دیوار خودش میرفت بالا 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دیوار هم خودشون داشتن از دیوار خودش میرفت بالا

دیگه من نمیدونم اینو باید از برادرشوهر اسی پرسید

شاید حفاظ دارن یا نتونسته، نیومده چشم چرونی یا سرک کشیدن که(طبقِ صحبتایِ اسی)

دیگه بدبخت گیر افتاده پشتِ در میخوای به حجابِ تو هم فکر کنه، طرف اصلا اون لحظه حواسش نیستبر فرضم ببی ...

خب کلید ببرن سخته مگه 

بعد حجاب جهنم،میترسم فکر دیگه ای کنه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
2810