2777
2789

از کوچیکی خیلی سرمامیخورد.  الان دو ساله سرفه میکرد دکتر گفت الرژیه .یه دکتر دیگه گفت سینوزیته . یکی گفت لوزه ست.یکی گفت پولیپه. هر کی یه چیز میگه . الانم سرفه هاش خیلی شدید شدن . شبا هم تاصبح بیداره میگه نمیتونه خوب نفس بکشه ‌ . انتی بیوتیکم ۳ ماهه داره میخوره خوب نمیشه ده روزم هست تب داره. خیلی  نگرانشم 🥺

متخصص ریه اطفال حتما حتما عصر ببریدش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پشت گوش نندازی ها فقط و فقط متخصص ریه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

یکی از اقوام ما بچه اش این طور شده بود از ریه اش سی تی گرفته بودن گفته بودن عفونت رسوب کرده تا اون رفع نشه سرفه و تب ادامه خواهد داشت.  یه سری دارو و اسپری داده بود بلاخره خوب شد

چند سالشه الان پسرت

۱۷

باور میکنی پیر شدم از بچگی هر روز دکتر.سرفه

تب

هر دکتری یه چیزی میگفت 

پاییز و زمستون همش سرفه 

یکماه یکماه مدرسه نمی‌رفت

ولی بزرگتر ک شد بدنشم قوی‌تر شد

باشگاه هم فرستادمش

راستی یه پرتقال رو بشور تمیز

سرشو ک با چاقو کندی نمک یه کم بزن بزار تو یه قابلمه کوچولو درشم ببند اون قابلمه رو بذار تو یه قابلمه بزرگتر ک تا نصفه آب داره بعد بذار رو اجاق قشنگ یکساعت  آب قابلمه بزرگه بجوشه  بعد پرتقال رو بدید بهش بخوره خیلی خوشمزه

چند بار این کارو کنید میتونی بری گوگل سرچ کنی

سرفه پسر من با این کار خوب شد

😭😭😭😭برام دعا کنید 

مرسی گلم افتادی زحمت🥰 منم پسرم شیش سالشه عاجز شدم دیگه

میفهم چی میگی

هوای آلوده بدترین سم‌های ولی چاره ایی نداریم

اصلا نذار گلو و سینه اش خشک باشه

راستی شیر سرد اصلا بهش نده حداقل ولرم بهش بده

😭😭😭😭برام دعا کنید 

2810