2777
2789

امروز ک رفتم دنبالش مربی هاش ک چیزی نگفتن خاستم از در بیام بیرون دوتا از دختر بچها گفتن ک خاله بچها پسرت رو زدن گریه کرد؛تا حالا چندبار زدنش بچها بهم گفتن خودش ک اصلا نمیگه فعلا درکش نمیرسه ک بگه زدنم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

خیر

خودت تو خونه باهاش کار کن

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاغلی؟

نه عزیزم

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
وقتی آنقدر درکش نمی‌رسه که بگه زدنم چرا گذاشتیش مهد؟

خب گذاشتمش و گفتارش خوب بشه اجتماعی بشه با بچها جور بشه

به نظرم وقتی نمیتونه از خودش دفاع کنه یا اینکه حداقل بعدش بیاد و به تو بگه چه اتفاقی افتاده بهتره مهد نبریش.

ببرش پارک. اونجا هم میتونه با بچه ها بازی کنه هم خودت حواست بهش باشه

چند سالشه؟و اینکه شرایط ات چطوره مجبوری بذاری مهد یا به خاطر اینکه تو اجتماع باشه میبری مهد؟

نزدیک ۴سالشه

راه دیگه ای برای اجتماعی شدنش پیدا کن اینجوری دچار خشم درونی و اعتماد به نفس پایین و همچنین دچار سرخ ...

هیچ راهی نیس پارکم ک میبرمش خودش تنها بازی میکنه جدیدا ی کم با پسر دایش جور شده بیشتر با بزرگتر از خودش جور میشه

2810