2777
2789
عنوان

بنظرتون پسرم رو دوباره بزارم مهد چندبار کتکش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 32 پست
درسته غیر انتفاعی زیاد هزینه داره ولی این بی ادبی هارو نداره الان چون بچه ها خیلی پررو شده واقعا سخت ...

اینم غیر انتفاعی هست

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
هیچ راهی نیس پارکم ک میبرمش خودش تنها بازی میکنه جدیدا ی کم با پسر دایش جور شده بیشتر با بزرگتر از خ ...

بخاطر سنشه 

دختر منم هر چی بزرگتر شد دایره دوستاش بیشتر شدن 

قبلش فقط با خواهرزادم بازی میکرد 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر سنشه دختر منم هر چی بزرگتر شد دایره دوستاش بیشتر شدن قبلش فقط با خواهرزادم بازی میکرد

اینم با داداشش بازی میکنه مثلا میبرم پارک دست داداشش رو میگیره میگ باهام باید بیای اگ نره هم خودش تنهای میره سرسره بازی

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
بخاطر سنشه دختر منم هر چی بزرگتر شد دایره دوستاش بیشتر شدن قبلش فقط با خواهرزادم بازی میکرد

اینم با داداشش بازی میکنه مثلا میبرم پارک دست داداشش رو میگیره میگ باهام باید بیای اگ نره هم خودش تنهای میره سرسره بازی

ای بابا باید از مربیش شاکی باشی این همه پول میگیرن چقدر هزینه کردی کدوم شهری

ماهی ۷۰۰میدم یکی از شهرهای جنوبم؛مربیش مثلا دوستم هست هوای پسرم رو داره ولی میگ زیاد هستن حواسم پرت میشه 

اینم با داداشش بازی میکنه مثلا میبرم پارک دست داداشش رو میگیره میگ باهام باید بیای اگ نره هم خودش تن ...

خب به عنوان بچه سه ساله اعتماد به نفسش عالیه 

بعضی بچه ها کنار مامان هاشون وایسادن با ترس به بقیه نگاه میکنن 

یه مامانه باید قدم به قدم کنارشون باشه 

بچه رو نبر مهد 

خواهر من پسرش رو برد مهد 

خیلی اذیتش میکردن 

زمینه ی لکنت داشت 

بچه دور از جون پسرتون تو ۴ سالگی لکنت گرفت و الان که ۱۶ سالشه همچنان کم و بیش درگیرشه 

اونم شاغل نبود بی خود و بی جهت بچه رو برد مهد

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
خب به عنوان بچه سه ساله اعتماد به نفسش عالیه بعضی بچه ها کنار مامان هاشون وایسادن با ترس به بقیه نگا ...

من بردم چون اجتماعی نبود اصلا هم درست حرف نمیزنه فقط جمله های کوتاه میگ ک اکثرا اشتباه هستن فعل و فاعل ضمایر

من بردم چون اجتماعی نبود اصلا هم درست حرف نمیزنه فقط جمله های کوتاه میگ ک اکثرا اشتباه هستن فعل و فا ...

چه شبیه دختر منه 

جم ویدز زیاد نگاه میکنه 

دختر من تا کلاس اول همینطور بود 

اخرای کلاس اول حرف زدنش درست شد و الان که سومه دیگه هیچ مشکلی نداره 

تو پیش دبستان هیچکس نمیتونست بفهمه دخترم چی میگه 

کلاس اولم مثلا میخواست بگه تفنگ 

میگفت تخنگ 

بعد تو املا هم مینوشتم مثلا تخنگ 

یا سین و شینش میزد 

میگفتم بنویس شیرین

چون تو تلفظ میگفت سیرین ، تو املا هم‌مینوشت سیرین 

خلاصه پدرم درومد تو کلاس اول 😂

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
چه شبیه دختر منه جم ویدز زیاد نگاه میکنه دختر من تا کلاس اول همینطور بود اخرای کلاس اول حرف زدنش درس ...

نه پسرمن مثلا میخاد بگه تنفگ میخام میگه میخواستم تنفگ یا میخاد بگه خودم انجام میدم میگه  خودتم انجام میدم یا میگم داری چیکار میکنی میگه دارم چیکار میکنم فلان کار رو انجام میدم؛دختر شما هم تکرار میکرد جملاتتون رو؟

نه پسرمن مثلا میخاد بگه تنفگ میخام میگه میخواستم تنفگ یا میخاد بگه خودم انجام میدم میگه خودتم انجام ...

آره 

تکرار هم میکرد 

یا میخواست بگه اب میخوام 

میگفت یچه آب میخواد

یا سرفه میکرد 

میگفت بچه مریض شد 

الان با شوهرم فیلمای بچگیشو میبینیم میگیم ما چطور متوجه میشدیم که چی میگه !!! بس که داغون حرف میزد 

خیلی دیر حرف اومد 

بقیه گوشت تنم رو آب کردن بس که گفتن چرا بچت اینجوره 

خلاصه از من به تو نصیحت بچتو مهد نبر 

چون بچه ها متوجه حرف زدنش نمیشن اذیتش میکنن

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
آره تکرار هم میکرد یا میخواست بگه اب میخوام میگفت یچه آب میخوادیا سرفه میکرد میگفت بچه مریض شد الان ...

چقد طول کشید تا حرف زدنش درست بشه؛من نگران گفتارش نیستم فقط تکرار نکنه بسمه بخدا مثلا بهش میگم صبر کن تا بیام اینم میگ صبر 

چقد طول کشید تا حرف زدنش درست بشه؛من نگران گفتارش نیستم فقط تکرار نکنه بسمه بخدا مثلا بهش میگم صبر ک ...

دیگه ۷ سالش که تموم شد  

،مثل یه بچه نرمال حرف میزد 

بچه پسرعمم هم همه چیو تکرار میکرد ، قشنگ یادمه 

الان دانشجوعه 

ماشاالله خوشگل و باهوش

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
دیگه ۷ سالش که تموم شد ،مثل یه بچه نرمال حرف میزد بچه پسرعمم هم همه چیو تکرار میکرد ، قشنگ یادمه ال ...

خداروشکر برا دل من مادر هم دعا کن پسرم داره ۴سالش میشه جملاتش خیلی زیاده ولی ساده هستن و اینک هرچی بلد نباشه تکرار میکنه معنی خیلی کلمات رو نمیفهمه

خداروشکر برا دل من مادر هم دعا کن پسرم داره ۴سالش میشه جملاتش خیلی زیاده ولی ساده هستن و اینک هرچی ب ...

اگر لایق باشم پیش خدا حتما موقع شیر دادن دعاتون میکنم 

روش زوم نکن 

بچتو با هیچ بچه ای مقایسه نکن 

یه مدت مهد هم نبر تو خونه باهاش حرف بزن 

کتاب داستان بخون 

کلمه کارت بخر و باهاش کار کن 

شعر بخون براش 

انشاالله زودی خیالت راحت میشه 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
2810