2777
2789
عنوان

لباس پاییزه بیرونی چی بخرم که تا چند سال از مُد نره❔

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا منک هربار اومدم مسافرت قم بخاطر رفتار زشت خادمین حرم پشبمون شدم از زیارتم والا مشهدم زیارتیه ...

منم بار اول عید رفتم زیارت ی دستم کفش ی دستم هم تو دست بچم چادرم یذره رفت عقب هی میگفتن بکش جلو مگه اینکه با سوزن میشد نگهش دارم رو سرم اصلا نزاشتن درست زیارت کنم

منم بار اول عید رفتم زیارت ی دستم کفش ی دستم هم تو دست بچم چادرم یذره رفت عقب هی میگفتن بکش جلو مگه ...

میفهمم چی میگی 

شوهرم وقتی بیخودی گیر میدن بهم عصبی میش یکی دوبار هم درگیر شد 

حالا خداشاهده من خودم رعایت میکنم بهرحال دارم میرم زیارت 

پیجش رو بده لطفا عزیزم

از اینستا نگرفتم

یه سفر ب شهریار داشتم‌اونجا گرفتم

این عکسو اتفاقی تو‌نت دیدم شبیه لباس من بود 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

وای خدا منک هربار اومدم مسافرت قم بخاطر رفتار زشت خادمین حرم پشبمون شدم از زیارتم والا مشهدم زیارتیه ...

منم همینطور!

سری پیش یه بالم لب بی رنگ زدم که فقط یکم لبو چربو براق نشون میداد خادم بخش بازرسی تا با دستمال مرطوب پاک نکردم نذاشت رد بشم 🥲😐💔

الان که ماسک هم بزنی میگه ماسکتو بکش پایین نگاه می‌کنه بعد می‌زاره رد بشی

هر وقت تو قم زندگی کردی بعد میتونی نظر درست و صادقانه بدی ! من ۲۰ سال اینجا زندگی کردم تا شمایی که ف ...

منم قمےام.. اینایے ڪہ شمامیگے اصلا ندیدم اقوام همہ جوره داریم چادرے مانتویے، خیابون هم راحت وآزادیم باپوشش درست، همہ مدلے دیدیم فقط پوشش خیلے راحت و باز، زیر نگاه مردمہ ڪہ خودشون مقصرن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
منم همینطور!سری پیش یه بالم لب بی رنگ زدم که فقط یکم لبو چربو براق نشون میداد خادم بخش بازرسی تا با ...

چقدر مسخره دیگ شورشو دراوردن باعث شدن خیلیا زده بشن از زیارت 

۲۰مترے شهیدبهشتے خریدڪن

لباس و مانتو بلند هم داره ؟ 

یه بار به قصد خرید رفتم ویترینش همه لباسای کوتاه بود که برای قد متوسط یا کوتاه مناسبه اما برای قد بلند خیلی بد معلوم میشه 

اگه داره فردا برو حتما

مغازه خاصی هم اگه مدنظرته که لباسای ساده و شیک داره لطف میکنین معرفی کنی بهم ؟ 

منم همینطور!سری پیش یه بالم لب بی رنگ زدم که فقط یکم لبو چربو براق نشون میداد خادم بخش بازرسی تا با ...

ببین اخه من میگم از حرم امام رضا ک دیگ نباید ببشتر سخت بگیرن اینجاهم نباید آرایشت زیاد باشه رژت باید خیلی کمرنگ باشه جلب توجه نکنه موهاتم بیرون نباشه ولی نمیان بی ادبی کنن بگی رژ ندارم تتوئه باز بگ نه تو رفتی بیرون باز پررنگش کردی چقدر اخه ادم بی شخصیت باشه این حرفو بزنه مثلا خادمی اخه

چقدر مسخره دیگ شورشو دراوردن باعث شدن خیلیا زده بشن از زیارت

منم همینطور با اینکه ساکن قمم 

شاید سالی یکی دو بار برم حرم باز جمکران بهتره 

درسته حرم نیست و مسجده اما اذیتت نمیکنن 

منی که چادریم به سطوح رسیدم چه برسه به مانتویی های بنده خدای قمی

هههی چی بگم من که دیگه عمرا برم خاطره بدی شد برام باز مشهد بهتره

اره خب اینجام یه سری چیزا باید رعایت بشه چون مکان مقدسیه ولی خب بعضی گیر دادنا مث توهین هست تو قم

لباس و مانتو بلند هم داره ؟ یه بار به قصد خرید رفتم ویترینش همه لباسای کوتاه بود که برای قد متوسط یا ...

مانتو صبا برو وسط خیابونہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
2810