2777
2789
عنوان

لباس پاییزه بیرونی چی بخرم که تا چند سال از مُد نره❔

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا چیمیگی ما اومدیم قم اصلا همچین چیزی نبود درسته همه چادر داشتن بجز ما ولی همچین مردایی من ندیدم

دقیقا

فروشنده هاشم به روز و مانتوی کوتاه و آرایش شده 

حالا نمی دونم شاید ما قم دیگه رفتیم

وا چیمیگی ما اومدیم قم اصلا همچین چیزی نبود درسته همه چادر داشتن بجز ما ولی همچین مردایی من ندیدم

هر وقت تو قم زندگی کردی بعد میتونی نظر درست و صادقانه بدی ! من ۲۰ سال اینجا زندگی کردم تا شمایی که فقط مسافرتی و کاری از خیابوناش رد شدی!

من خودم چند سال از دوران نوجوونیم مانتویی بودم سوار اتوبوس میشدم خانومای خشکه مذهبی اشکمو در اوردن تو خیابونا کلی متلک و آزار و آذیت لفظی شدم !

دیگه میخوای چهره قمو خوب نشون بدی به منی که اینجا زندگی میکنم اینو نگو😐

قمه دیگه چادر سر نکنی قمیا جرت میدن منم مجبورم مردای هول و هیز اینجا زیاده با مانتو تو خیابون بگردی ...

حق داری من تابستون اومدم مانتو و شلوار پارچه آیی گشاد تنم بود آستین یکم کوتاه چون شوهرم گفت تیپ معمولی بزن یه ژنه کنار موند اینقد حرفای بدی بهم زد ☹️تیپ خودمو میزنم که قیمه میشدم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

چون چادر میزنی لباسای لش یا خیلی بلند و گشاد نپوش یا پفی مثل کاپشن و پافرلباسهای کلاه دار مثل سویی ش ...

نه ۲ سال پیش یه کاپشن خیییلی گرون خریدم تا الان که الانه شاید کمتر از ۵ بار استفاده کرده باشم اینجا چون شهرش ذاتا گرم و خشک برف نمیاد پارسال فقط یه ماه آخر اومد 

در حالت عادی پاییزه و بارونی چون نازکتره بیشتر به کار میاد چون فقط سردیش هست

هر وقت تو قم زندگی کردی بعد میتونی نظر درست و صادقانه بدی ! من ۲۰ سال اینجا زندگی کردم تا شمایی که ف ...

من نمیخوام چهره جایی رو خوب نشون بدم فقط چیزی که دیدم رو گفتم ، منم فقط یک نصف روز اونجا بودم شایدم اینی که شما گفتی باشه 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

هر وقت تو قم زندگی کردی بعد میتونی نظر درست و صادقانه بدی ! من ۲۰ سال اینجا زندگی کردم تا شمایی که ف ...

وای خدا منک هربار اومدم مسافرت قم بخاطر رفتار زشت خادمین حرم پشبمون شدم از زیارتم والا مشهدم زیارتیه ولی دیگ مردمو اذیت ک‌نمیکنن 

فک کن من شید رژ لب زده بودم خادمه گیر داده بود رژ زدی پاکش کن فک میکرد دروغ میگم منم هرچی روشو میکشیدم میدید رنگی نداره ها باز گیر میداد یعنی حالم خراب شد برگشتم

دقیقافروشنده هاشم به روز و مانتوی کوتاه و آرایش شده حالا نمی دونم شاید ما قم دیگه رفتیم

فروشنده همه جای دنیا باید مانتویی باشه اصلا چادری باشه هم تو مغازه باید مانتویی باشه 

تو دیوار قم هم مثل همه جا فروشنده خوشگل خوش استایل خوش مشرب با فن بیان بالاااا میخوان

انتظار نداری که با چادر دنبال مشتری بره و راهنماییش کنه ؟

"همیشه یادت باشه چهره اصلی یک شهر مدل لباس پوشیدن مردم عادی تو خیابوناس "

لباس ساده هیچوقت از مد نمی‌افته.  ی پالتو با پارچه ی فوتر 

با یقه ی انگلیسی و استین کتی یا پاکتی . اندازیم تا سر زانو .

همیشه ام شیکه . من خیاطم الان دارم ی همچین چیزی میدوزم مشتری اومد پوشیدم خودم خیلی خوشم اومد .واقعا ساده و شیکه

2810