2777
2789
عنوان

بالاخره اون دختر 15 ساله فامیلمون امروز مطلقه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 27 پست
آره والا پدر و مادری که به بچه 13ساله رحم نمیکنن و شوهر میدن . مطلقه شدش رو هم به مرد 40ساله شوهر می ...

خدا که کاری نمیکنه

منم که نمیتونم

امیدوارم یکی جلوشونو بگیره

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
زندگی همینقدر بی رحمه

والا این بیرحمی زندگی نیست...

بی عقلی آدمیزاده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این پدر و مادر که به بچه ۱۳ ساله رحم نکردن فکر کن الان که مطلقست راحتش بزارن.امیدوارم هفته دیگه تاپی ...

والا خودمم از این میترسم

اینا خانواده سنتی هم هستن

پسره یه جورایی خودش دیگه دختره رو نمیخواست و نمیرفت دنبالش اینا هم مجبور شدن طلاقش بدن

پسره 24 سالشه و رفته با یه پرستار همسن خودش ریخته رو هم و دیگه از این دختره خوشش نمیومد با اینکه خیلی هم ناز بود

اگه قراره به خواست خودش این اتفاق بیوفته به درککک بذار دوباره تو باتلاق فرو بره

آخه دیگه فرق کرده اوضاع... من ۳۵ سالگی رسما طلاق گرفتم. کمرم خم شدددددد

هم تحصیلات بالا داشتم 

هم شاغل بودم

هم آدم دست و پادار و اجتماعی بودم

الان تکلیف این زن طلاق گرفته تو ۱۵ سالگی که هنوز نوجوونه چی میشه؟؟؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خدا که کاری نمیکنهمنم که نمیتونمامیدوارم یکی جلوشونو بگیره

خدا ک عقل داده عزیزم استفاده نمی کنن ازش

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
آخه دیگه فرق کرده اوضاع... من ۳۵ سالگی رسما طلاق گرفتم. کمرم خم شددددددهم تحصیلات بالا داشتم هم شاغل ...

خب یعنی شما میگی باز ازداوج کنه؟

من میگم بشینه خونه بره یه مهارتی یاد بگیره

نمیذارن درس بخونه

کدوم شهرید نکنه شما از طرف مایلید اردبیل آره تو اردبیل البته روستاهای دختر ۱۲نامزد میکنم ۱۴عقد ۱۵هو ...

کرمانشاه

والا ما خداشاهده از این موردا زیاد دورمون نیست

این نمیدونم چرا همچین شد

چرا باید خدا یه پدر و مادر بی عقل نصیب این دختر کنه

عزیزم قسمت و سرنوشت هر کس رو پیشونیش نوشته براش مقدر شده 

اما جلوی بعضی اتفاق ها رو میشه ادم خودش بگیره 

من مادر چرا باید بچه ۱۵ ساله خودم رو شوهر بدم انسانی نیست ......ب جای اینکه بچه رو وارد اجتماع کنن بهش استقلال بدن سرکوبش میکنن اینا دچار زوال عقلی هستن ک درست نمیشن

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خب یعنی شما میگی باز ازداوج کنه؟من میگم بشینه خونه بره یه مهارتی یاد بگیرهنمیذارن درس بخونه

نه نمیگم...

ولی میگم خیلی خیلی اوضاع براش سخت شده. من که یک کامله زن بودم و قوی، واقعا برام سخته تنهایی... از تمام جوانب خانوادگی، عاطفی، جنسی و غیره...

خدا به دادش برسه.

بله باید یا درسش رو ادامه بده یا مهارت یاد بگیره. کمکش کتید که خودش رو بالا بکشه