2777
2789
عنوان

اونایی که ماکارونی خوب درست میکنن بیان😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست

من برای مواد ماکارانی، پیاز و تفت میدم‌ بهش رب، کمی سس کچاپ میریزم و تفت میدم بعد گوشت و اضافه میکنم تفت میدم و بهش ادویه (نمک، فلفل سیاه،فلفل سفید، آویشن، زردچوبه و کمی زعفران) میزنم، فلفل دلمه و قارچ اضافه میکنم و باز تفت میدم در نهایت یک لیوان آب اضافه میکنم و میزارم بپزه، اواسط پخت هم گوجه گیلاسی اضافه میکنم (اختیاریه)...پخت ک کامل شد و زیرش و خاموش میکنم البته نمیزارم کامل آب مواد تبخیر بشه

تو قابلمه آب میریزم وقتی جوشید بهش نمک و روغن اضافه میکنم و ماکارانی ها رو میریزم طبق دستور حدود ۸ دقیقه بعد آبکش میکنم و ته قابلمه سیب زمینی میندازم

ماکارانی و اضافه میکنم ب تابه مواد و با دوتا چنگال مخلوط میکنم ک به همش سس برسه، بعد اضافش میکنم به قابلمه و ۴۰ دقیقه میزارم دم بکشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ماکارانی خالی بزاریم تو قابلمه دم بکشه؟ چند دیقه؟ بعد مواد رو بهش اضافه کتیم؟

بله، نیم ساعت تا40 دقیقه

بعد خاموش کنید، یکم ازداغی افتاد قاطی کنید مواد اضافه کنید وقاطی کنید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

زیاد نجوشون ۵دقیقه بسه 

برای رنگشم حتماااا تو ابش که ماکارانی ومیجوشونی علاوه برنمک یه قاشق زردچوبه بریز حتما عالییی میشه محاله کمرنگ دربیاد بااین کار

تومواد گوشتیشم که رب وادویه میزنی