2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پشت سر هم نمیتونم بیشتر از سه تا بخورم ولی میتونم ظرف ۲۴ ساعت یه

کیلو بخورم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
والا ی جعبه رو بخوام بخورم میتونم😅

الکی؟؟؟!!!!باورم نمیشه 

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

من ی کیلو هم بخورم تپل نمیشم

ولی خ دوسدارم ب روزه میخورم 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چون چیزای ناسالم رو کلا قطع کردم یک ساله.قند شکر نون برنج ماگارونی نمیخورم

حالا شیرینی مهم نیست ولی آخه نون وبرنج نباشه که آدم سیر نمیشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

سه تا تو سه وعده توانایی دارم 

میبینی من هنوز غمگینم گذشت زمان زخم هایم را خوب نکرد اما تو به نظر کم تر مقصر می ایی اما با همه ی اینها من راضی نیستم که تو عین خیالت نباشد و قهقهه بزنی اخر میدانی برادر زخمِ تو کاری بود

سعی میکنم به همون پنج تا بسنده کنم 😅😅به من باشه همش رو میخورم

ولی اگر بامیا و زولبیا باشه اصلا بسنده نمیکنم 🥲🥲🥲تا جایی که راه داره میخورم با زور چای 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

شاید قندت میره بالا

حتما دیگه ...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

2810