2777
2789
دقیقا منم فکر کردم یه وسیله جدیده که من ندیدم تا حالا معمولا میگن با مشت زده حالا شما توضیح دقیقشو د ...

😁😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظور استارتر اینه

بابا این پنجه بوکسه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این پنجه بوکس

میدونم و احتمالا منظورش همین بود یه مدل دیگش

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

بابا این پنجه بوکسه

عزیزدلم منظورشون از بوکس همین پنجه بوکسه وگرنه میگفتن مشت 

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

عزیزدلم منظورشون از بوکس همین پنجه بوکسه وگرنه میگفتن مشت

نه گویا همون مشت بوده منظورش تو یه کامنتش گفت 

ولی حقیقتا فرقی نمیکنه منظورش چی بوده 

نه گویا همون مشت بوده منظورش تو یه کامنتش گفت ولی حقیقتا فرقی نمیکنه منظورش چی بوده

آره واقعا🤦🏻‍♀️😂 بنده خدا کتک خورده ما دنبال سلاحیم

آره واقعا🤦🏻‍♀️😂 بنده خدا کتک خورده ما دنبال سلاحیم

نینی سایتیه اصیل به ما میگن😁

نه یه بار که زد جلوش وایستا اول اینکه ده تا خوردی یدونه که میتونی بزنی حتما گلو صورت چنگ بزنیدبعدم ب ...

هع فک کن من وکالت طلاق دارم ازوقتی داده دوبار زده منو

بعدشم درارو روم قفل کرده نرم

ازش شکایت کنم ۵شنبه رفتیم

پیش رواتشناس ازبس بهش

گفت ترس ازدست دادنشو دارم

ازوقتی که حق طلاق دادم بهش

که اونم بمن گفت حاضری بخاطر بهترشدن زندگیت باطلش کنی؟من احمقم گفتم بله ولی هنوز هیچ کاری نکردیم

واسه باطل شدنش الان این تاپیکو دیدم دودل شدم بعدم

من نصف اونم وزن وقدم فقط

ی بار توتستم موعاشوبکشم چون موهاش بلنده 🥲اونرورم 

دفتر داره سوال کرد مهریه شونو

میبخشن ؟که حق طلاق بدی بهش؟همسرمم گفت نه مهریه شو الانم بخادمن بهش میدم

منظورم اینه ترسی ازمهریه نداره

مهریمم سنگین ظهرتاحالا میخام

تاپیک بزنم گفتم حالا بچه مچه ها میان راهکارمیدن چیکارکنم

بنظرت؟

2810