2777
2789
عنوان

مادرشوهر تذکر دهنده

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=361598588]مادرشوهر منم دیشب زنگ زده به شوهرم که چرا تولدمو تبریک نگفتین یادمون رفته بود ...

حالا فکر کن خودش اصلا تبریک نمیگه

من دوماه پیش عمل داشتم یک بار فقط یک بار زنگ زد حالمو بپرسه

به شوهرمم میگه زنت تولد همه یادشه تولد من یادش رفته

گفتم والا یادم نبوده

خودت با مادرشوهرت حرف بزن به شوهرت یا کس دیگه نمیخواد بگیخودتم مثل اون رفتار کن مثلا میری خونشون بگو ...

نه بابا اصلا به مثلا لباسم کاری نداره فقط تو رابطه م با دیگران دخالت میکنه

آره متدرشوهر منم به شوهرمم تذکر میده شوهرمم خیلی بدش میاد

اره من شوهرم پدر شوهرم دایم بهش میتوپن مثلا به پسر ۳۵سالش میگه زنگ بزن به دایی عید تبریک بگو ما بخاطر شرایطمون کسی دعوت نکردیم خونمون هرروز می‌پرسه پس کی فامیلارو دعوت میکنین شوهر میگه ما خودمون شعور داریم شرایط اوکی شه دعوت میکنیم تو دخالت نکن باز میگه

مادرشوهر منم همینه دختراش نوه هاش نشستن به من که ماه اخربارداریم بودهی دستورمیدادپاشوچای بیارپاشوبه ...

وای منم اخرای بارداریم ظرف میشستم🤦🏻‍♀️

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
دقیقا مادرشوهر شما مثل مادرشوهرمنه همین مدلیه

حالا به اینا دخالت و یه سری اخلاق بد دیگرم اضافه کن   من خیلی خودم کنترل میکنم بعضی از اطرافیانم میبینم میگم به خدا اینا اگه مادرشوهر من داشتن یه ساعت زندگی نمی‌کردن البته نزدیک سه ماه خونش نرفتم حالا نمی‌دونم سر اونه یا پشت سر شوهرم بهش تذکر داده الان یه ماه باهام خیلی خوب شده که پرم به پرش نگیره

هر وقت خواست دوباره چیزی بهت تذکر بده محترمانه از این جملات استفاده کن،ممنون خودم حلش میکنم،خودم رسی ...

افرین

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
حالا به اینا دخالت و یه سری اخلاق بد دیگرم اضافه کن من خیلی خودم کنترل میکنم بعضی از اطرافیانم میب ...

مادرشوهر و پدرشوهر من یه اخلاقیم دارن مرتب زنگ میزنن میگن کی میاید خونه مون

تا حالا هزاران بار هم من هم شوهرم گفتیم هر وقت بتونیم خودمون زنگ میزنیم خبر میدیم میایم ولی انگار نه انگار

2810