2777
2789
عنوان

مادرشوهر تذکر دهنده

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چند سالته ؟

منم ۲۵سال از دواج کردم هنووززززز داریم بازی مادرشوهر و عروس رو بازی میکنیم از این که خودم هم عروس دارم ولی دست از سر زندگیم برنمیداره ن اون و ن دختراش 

میدونی چیه ؟؟؟؟ چون شوهرامون رو دادن 

خودت با مادرشوهرت حرف بزن به شوهرت یا کس دیگه نمیخواد بگی

خودتم مثل اون رفتار کن مثلا میری خونشون بگو لباست زیاده یا کمه.جایی میرید با هم بهش چیزایی رو تذکر بده انقدر بگو خسته شه

بعد اگه گفت خودم بلدم بگو آفرین دقیقا منم این چیزا رو بلدم ولی شما هی تذکر میدب

نه اصلا دوست ندارم قضیه رو بزرگ کنم برام قابل تحمله ولی حس بدی دارم

بی خیال بشین

یا با لبخند بلند شو برو ی حای دیگه سرتو گرم کن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

مادرشوهر منم همینه دختراش نوه هاش نشستن به من که ماه اخربارداریم بودهی دستورمیدادپاشوچای بیارپاشوبه غذاسربزن منم گفتم مامان جان من نمیتونم نوه هاهمه ازمن کوچیک ترن منم الان سنگینم واقعاسختمه به اونابگو،البته خدایی نه اون ازسرکینه میگه نه من ازسرتنبلی یاتنفرانجام ندم،ولی توادم های سن بالایه حس برتری بزرگ تری عاقل تری وجودداره که بایدبه حرف ماگوش بدیدهرچی میگیم همون باشه

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
بعد ۲۰ سال هنوز درستش نکردی!

واقعا روم نمیشه مستقیم بگم که از این اخلاقش خوشم نمیاد

خییییلی بهشون احترام میذارم البته همسرمم به خانواده من احترام میذاره 

همین احترامم باعث شده تو این سالها مشکل خاصی با هم نداشته باشیم

احساس میکنم اگه بابت هر چیزی گله کنم رومون به هم باز میشه

هر وقت خواست دوباره چیزی بهت تذکر بده محترمانه از این جملات استفاده کن،ممنون خودم حلش میکنم،خودم رسیدگی میکنم،تمایلی ندارم،یا بعضا واضح اعلام کن ناراحت و اذیت میشی،به شوهرت بگو بهش اطلاع بده که اذیت میشی.. 

2810