2777
2789
عنوان

مادرشوهر تذکر دهنده

812 بازدید | 49 پست

مادرشوهرای شمام اینطورین؟

من حدود بیست ساله ازدواج کردم بچه نیستم که

من همیشه خیلی خیلی با فامیل شوهرم مبادی آداب و محترمانه برخورد کردم و هر جا لازم بدونم تصمیم گیری میکنم که چیکار کنم ولی مادرشوهرم مرتب بهم چیزهارو یادآوری میکنه من خوشم نمیاد بهم برمیخوره

مثلا با یکی از اقوام اومده بود خونه ی ما. اون مهمون برای ما یه جعبه شیرینی آورده بودن من تو آشپزخونه شیرینی هارو تو ظرف چیدم  چای ریختم همسرم برد برای مهمونا هنوز شیرینی رو نبرده بودم از تو پذیرایی هی به من اشاره میکنه لب میزنه منم متوجه نمیشدم چی میگه بعد فهمیدم میگه شیرینی بیار😐

یا مثلا همیشه تماس میگیره میگه زنگ بزن به فلانی برای فلان قضیه( مثلا برای احوالپرسی مریض یا تسلیت)

یا مثلا یه بار تو یه مراسم ختم تو مجلس به من میگه زن داداشم اون ور مسجد نشسته پاشو برو باهاش احوالپرسی کن😑

یا یه بار تو یه عروسی به من میگه پاشو برو با فلانی حرف بزن آشنا شو!! حالا اون شخص حداقل ده سال از من کوچکتره و مدتی قبل عروسی کرده بودن و عروس عمه ی شوهرم شده بود🤦🏼‍♀️ 

این جور تذکراتش برام آزاردهنده ست من نه بچه ام و نه اینکه دخترشم که چپ و راست تذکر میده 

جالب اینجاست که بیشتر اوامرشم انجام نمیدم ولی باز کار خودشو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محل نزار.همون موقع ک میگ انگار نشنیدی شاید ضایع بسه دیگ تکرار نکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مادرشوهر منم همینه نه با من بلکه با شوهرم و پدر شوهرم   به همه چی کار داره و میخواد یاد بده پریروز رفتم خونش میگه این لباس سردت میشه پوشیدی گفتم نه سردم نیست   به ریزترین چیزام دقت می‌کنه گیر میده 

ماهم مهمون بودیم ی جا بعد مادرشوهرم گف بیا ظرف میوه هارو جمع کن

حالا هم دخترش بود هم صاحبخونه دختر داشت... 😐

کلا مدل همه شون همینه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
2810