2777
2789
عنوان

پسرم خوابه بعد توی خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 32 پست
ای خوداااااخدا حفظش کنه براتونبوی گردنش تا همینجا اومد 😭😋

قریونت عزیزم حیف ک خیلی شیطون و اذیت میکنه آدم تو بیداری نمیتونه لذت ببره🥲🤣

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون لحظه باید یه لقمه اش میکردی😋

دلم میخواست ولی گفتم خوابش میپره تو روز انقد شیطونی میکنه خیلی سرش داد میزنم طفل معصومو😪

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دلم میخواست ولی گفتم خوابش میپره تو روز انقد شیطونی میکنه خیلی سرش داد میزنم طفل معصومو😪

میگن روایت داریم بچه هایی که تو بچگی شلوغ کاریشون زیاده بزرگ که بشن خیلی متین و آروم میشن.

پس عشق کن بزار هر چی دوست داره آتیش بسوزونه😂

قریونت عزیزم حیف ک خیلی شیطون و اذیت میکنه آدم تو بیداری نمیتونه لذت ببره🥲🤣

واقعا... البته بعضی وقتا یه کارای دور از انتظاری انجام میدن ک ادم میمونه الان بخنده یا سرشو بکوبه به دیوار  

میگن روایت داریم بچه هایی که تو بچگی شلوغ کاریشون زیاده بزرگ که بشن خیلی متین و آروم میشن.پس عشق کن ...

اخه دوقلون یکیشون بشدت آروم. و مظلومه اون شیطونه همش اینو میزنه اسباب بازیشو همه چیزو میگیره میره روش سرپا وامیسته میخنده،من دلم میسوزه عصبی میشم اون مظلومه هنو نمیتونه راه بره همش زیر دس و پای شیطونه س🥲

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
واقعا... البته بعضی وقتا یه کارای دور از انتظاری انجام میدن ک ادم میمونه الان بخنده یا سرشو بکوبه به ...

تیوی شکسته

لباسشور ضربه زده صدای تراکتور میده

ظرفشویی ک از عید روشن نمیشه

الان گیرش روی یخچاله

کلا پسرا خیلی سخته بزرگ کردنشون خدایی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اخه دوقلون یکیشون بشدت آروم. و مظلومه اون شیطونه همش اینو میزنه اسباب بازیشو همه چیزو میگیره میره رو ...

اوخی هزار ماشاء الله. پس مواظب اون مظلومه باش.

بچن دیگه بهزی میکنن و همدیگع رو میزنن و بزرگ میشن ان شاء الله تنشون سالم باشه

اوخی هزار ماشاء الله. پس مواظب اون مظلومه باش.بچن دیگه بهزی میکنن و همدیگع رو میزنن و بزرگ میشن ان ش ...

شوهرم بدش میاد من مواظب مظلومه باشم میگه لوس میشه آخه ببینی وقتی مورد ظلم واقع میشه فقط نگام میکنه و اشک های درشت میریزه از چشاش🥲مرسی عزیزم خدا عزیزانتو حفظ کنه برات

تیوی شکستهلباسشور ضربه زده صدای تراکتور میدهظرفشویی ک از عید روشن نمیشهالان گیرش روی یخچالهکلا پسرا ...

وای یا خدا چ کارای خطرناکی!!

من پسرم ۲۰ ماهشه فعلا ب این درجه نرسیده و امیدوارم ک دیگه در این حد نشه    

2810