اتیکت_چسبی مدیر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 4388 عنوان اگ یکی دیت اول بگه بیا دفترم میرید⁉️ | مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 69 پست بچه ها با یکی اشنا شدمدوست دارم برم ببینمشولی میگ بیا دفترم☺️😑بنظرتون مشکوک نیست؟من خانوادم خیلییی گیرن نهاااایت ی کافه اجازه بدن برم اونم ن باهرکسی دیروز | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زوشا۶۶ عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 13657 نه حالت خونه خالی پیش میاد بهتره ریسک نکنی بیرون قرار بزار بگو نمیتونم
اتیکت_چسبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 4388 دفتر مثل خونه اس هر اتفاقی ممکنه بیفته یا هربلایی سرت بیاد. جای عمومی قرار بزار اونجا کلی ادم هست من فکر کردم منظوری نداره
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1525 🤣🤣😂😂😂محل کارش کلی کارمنذ هست بگو اونام بیان بیرون کافه وایسن ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
فروغ_سلطنه عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 661 واقعااا؟😕کارمند هست اونجا ها ممکنه تایم کاری کارمند ها که تموم شد رفتن و دفتر خالی شد صد تا کار بکنه ... امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
اتیکت_چسبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 4388 نرو.بگو بهتره دیدار اولمون تو کافه و مکان عمومی باشهاصن چ دلیل داره ازت بخاد بری سرکارش؟😐 گفت اون تایمی ک تو میتونی من سرکارم🥲جمعه ها سرکار نیس ک من تایم ندارم
اتیکت_چسبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 4388 منظورم نداشته باشه عزیز دلم داره بی احترامی میکنه، یعنی چی بیا دفترم؟ یعنی کیون گشادش رو حاضر نیست ت ... گفت اون تایمی ک تو میتونی من سرکارم🥲جمعه ها سرکار نیس ک من تایم ندارم
اتیکت_چسبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 4388 بی احترامیه یه جورایی چرا تو بری خدمتش یعنی یه تایم کوتاه نمیتونه بیاد کافه؟ همینننگفت اون تایمی ک تو میتونی من سرکارم🥲جمعه ها سرکار نیس ک من تایم ندارم
fari_december عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1933 گفت اون تایمی ک تو میتونی من سرکارم🥲جمعه ها سرکار نیس ک من تایم ندارم داره بهونه میاره باور کنمردی که یه دخترو واقعا بخواد واسش وقت پیدا میکنه
اتیکت_چسبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 4388 همون کارمندام فکر درستی در موردت نمیکنن .و کلی با هم حرف میزنن ک ععع یکی باهاش رف داخل عع این دختره ... پشماممن تجربه اولمع
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 5758 همینننگفت اون تایمی ک تو میتونی من سرکارم🥲جمعه ها سرکار نیس ک من تایم ندارم میتونه یساعت مرخصی بگیره یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
اتیکت_چسبی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 4388 بعد رئیس یا کارفرماش چیزی نمیگه؟نه همچنان میگم نروکلا که به نظرم کنسله این ادمولی اگر خیلی اصرار دار ... مال پدرشه شرکت ولی دست اینهمن تجربه اولمه اومدم از نظرات شما استفاده کنم🥲😂
_crazy_snow_rider عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 35 همینننگفت اون تایمی ک تو میتونی من سرکارم🥲جمعه ها سرکار نیس ک من تایم ندارم بگو یه تایم هماهنگ کنه کوتاه هم باشه مشکلی نیست مهم دیداره مثلا تایم ناهارش یه رستوران نزدیک محل کارش برید
armissiol عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 867 گفت اون تایمی ک تو میتونی من سرکارم🥲جمعه ها سرکار نیس ک من تایم ندارم بابا بگو اصن فق نیم ساعت پاشو بیا بریم ی پارکی جاییسرکار نرو واقن