2777
2789
عنوان

با هم اتاقیم دعوامون شد بیاید

292 بازدید | 29 پست

از من پنج سال بزرگتره ولی اصلا حرف زدن بلد نیست کلا سایلنته من بهش گفتم چرا میخواستی جارو کنی کیفی که کفش زمین میخوره رو گذاشتی رو بالشت من بعد ی دعوا کرد که به جای دست درد نکنته بهمم گفت دیوس و حرفاش خیلی جدی بود کلا آداب معاشرت بلد نیست اصلا 

بعد حالا توی اتاق که میاد ،من ک اهمیتی نداره برام اما این میخواد ابراز وجود بکنه و بگه من خوشحالم 😂 یا ی چیزی مثلا داره میخونه حالت ویز ویز😂😂 امروز از راه رسید دیگه ویز ویز نکرد سوت میزد 😂😂 

چکارش کنم ؟😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن روش حساس نشی همین انگار وجود نداره

هر کار حرص دراری کرد بگیر به یه ورت 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

بچه ها پیامی که بعد از دعواش برام فرستاد. این بود 

ببین .... تو خیلی اهل کل کل هستی میدونم با من بیشتر حالا از من خوشت نمیاد مهم نیست عزیزم ،جارو لاین روبه رو 😊

این فکر می‌کنه من ازش بدم میاد 😂چون حالا من یکم سرزبون دارم و جایگاهی بهتره می‌گفت تو نگاهت ب من از بالا به پایینه 

درصورتی که ترسای خودشه ، من اصلا همچین رفتاری باهاش نداشتم و هزار بارم بهش گفتم آخه چرا باید ازت بدم بیاد مگ آسیبی بهم زدی 

چه آدم رو اعصابی من که نمیتونم تحمل کنم

بی ازاره بدبخت ولی خب من میخواستم که دوست باشیم اما اصلا بلذ نیست هیچی 

اگه ی روز سلام ندم فکر می‌کنه قهر کردم باهاش دارم براش کلاس میزارم ،بعد میگه تو میخوای سرت تو کار خودت باشه خب منم پس همین 😂😂

2810