2777
2789
عنوان

خواهر شوهرام غوغا کردن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 43 پست
شما ی خانم باردار ببینی هوس میکنی بچه دار بشیچ حرفا میزنین آدم میمونه چی بگچ ربطی ب خرم سلطان داشت

هوس می‌کنه ک بچه بیاره؛!!!!بچه کلی هزینه و آمادگی جسمی روحی میخاد فقط هوس کافی نیس

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله مشکل از داماده زنگ زده بود می‌گفت بهش بگین از خیر بچه بگذره دیوونم کرده دکتر نمونده که منو نبره ...

تو این فاصله کم تمام دکترها هم رفتن ؟لابد از خیلی قبل تر اقدام کردن وگرنه پیش هر دکتر بری اقلا دو سه ماه منتظر نتیجه باید باشه که ،به نظرم این از فکر و خیال خودت هست 

اره من میشممن مجردماولی خالم باردار بود هوس شوهر و بچه کردم😂😂😂😂🥲

خب همینو بگو مجردی ک هوس میکنی

وگرنه متاهل بودی اینو نمیگفتی.بچه دار شدن ک الکی نیس ک هوسی بشن

مسئولیت داره.آمادگی جسمی روحی میخواد.پول میخواد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
تو این فاصله کم تمام دکترها هم رفتن ؟لابد از خیلی قبل تر اقدام کردن وگرنه پیش هر دکتر بری اقلا دو سه ...

عزیزم خواهر شوهر من کلا طلاق گرفته بود تازه ۱ ماهه برگشته دوباره رفته پیش شوهرش فکر من نیست اصلا

هوس می‌کنه ک بچه بیاره؛!!!!بچه کلی هزینه و آمادگی جسمی روحی میخاد فقط هوس کافی نیس

والا

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
غوغا نکردن احتمالا شما رو دیدن بارداری هوس کردن که باردار بشنمگه خرم سلطانی ولیعهد میاری

نه ببین حسود ندیدی اخه واسه همین حرفش متوجه نشدی 

اینا حسودیشون شد فکر کردن الان از اسی جا میکنن این میزاد بچه اش میشه عزیز پدر مادرشون میخوان کم نیارن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
عزیزم میگی چند ساله بچه دار نشدن شاید خیلی دکتر می‌ره ربطی ب شما ندارع یکم خود دار باش بچه زیاده و ق ...

خواهر شوهرم کلا همسرش و نمی‌خواد طلاق گرفت دوباره برگشت دکتر کجا بود یک ماهه دوباره عقد کرده فقط این نیست تو لباس زیرم با ما تو رقابتن چ برسه به این

آنوقت شماها از کجا فهمیدین ؟؛ یعنی خودشون اومدن گفتن ما غوغا کردیم ؟! و داریم رقابت میکنیم ؟!

حالا بلانسبت استارتر انقد بدم میاد توهم دارن که همه به ما حسودی میکنن، همه حواسشونه ما چیکار میکنم، همه هر چی ما میخرن میرن شبیهش میخرن😐 چقدم ماشالا زیادن اینجور آدما 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نه ببین حسود ندیدی اخه واسه همین حرفش متوجه نشدی اینا حسودیشون شد فکر کردن الان از اسی جا میکنن این ...

ارع من یک لیوان آب ام بخورم اونا حتما باید تو همین لیوانا آب بخورن در این حدن

حالا بلانسبت استارتر انقد بدم میاد توهم دارن که همه به ما حسودی میکنن، همه حواسشونه ما چیکار میکنم، ...

دقیقا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حالا بلانسبت استارتر انقد بدم میاد توهم دارن که همه به ما حسودی میکنن، همه حواسشونه ما چیکار میکنم، ...

من اصلا همچین آدمی نیستم من بیش از حد آدم خوش بینی ام ولی خب اینارو کامل شناختم اینا به یه عزیزم گفتن همسر من حسودیم میشه جوری که کاری مردم من طلاق بگیرم ولی من نکردم آدم ادمشو می‌شناسه بعد حرفی رو میزنه من خودم روانشناسی میخونم می‌دونم چی به چیه