خواهر شوهرم از وقتی فهمیدن باردارم افتادن رو اینکه حتما باید تو این ماها حامله بشن یکیشون چندین ساله بچه نداره الان تو خونشون دعوایی راه انداخته که خدا میدونه میگه باید این ماه حامله بشم شوهرم میگه اگه بچه بدونه چ غوغایی راه انداخته خودشم خندش میگیره همه هاشو افتادن رو دور رقابت با بچه ۴ ماهه😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه دیشب پدر شوهرم خونه ما بود که همسر خواهر شوهرم زنگ زد گفت
عجیب تر شد
داماد ب پدر زن زنگ زده گفته دخترت میگه این ماه بچه بیاریم؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله مشکل از داماده زنگ زده بود میگفت بهش بگین از خیر بچه بگذره دیوونم کرده دکتر نمونده که منو نبره ...
عزیزم میگی چند ساله بچه دار نشدن شاید خیلی دکتر میره ربطی ب شما ندارع
یکم خود دار باش
بچه زیاده و قرار نیست حس بدی بگیرن وقتی رفت و آمد هم ندارین
این حس شماست از اونا
مبارکه بارداریت ❤️
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
غوغا نکردن احتمالا شما رو دیدن بارداری هوس کردن که باردار بشنمگه خرم سلطانی ولیعهد میاری
شما ی خانم باردار ببینی هوس میکنی بچه دار بشی
چ حرفا میزنین آدم میمونه چی بگ
چ ربطی ب خرم سلطان داشت
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
شما ی خانم باردار ببینی هوس میکنی بچه دار بشیچ حرفا میزنین آدم میمونه چی بگچ ربطی ب خرم سلطان داشت
اره من میشم
من مجردما
ولی خالم باردار بود هوس شوهر و بچه کردم😂😂😂😂🥲
وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!